Gearbest alış veriş

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Aynen öyle maalesef.. Hani kendi ürettiğimiz ürün olsa tamam diyeceğim alsın vergisini bizim ürüne sahip çıksın. Ama öyle değil işte. Aynı ürünü çinden 50 TL'ye alıp 200 fiyat çekeni koruyorlar.
adam gıder cıne toplu alısvrıs yapar 1 tl gelmez kılıf tanesı burda 30 tl ye satar 2 tl ındır denır fıyat Vallahı ben su fıyata alıyorum zarar edıyrum der bırde yemını cakar alıcıya sonra aksam evıne gıder huzurlu sekılde uyur 1 *30 :) boyle kar marjı olurmu arkadas.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
adam gıder cıne toplu alısvrıs yapar 1 tl gelmez kılıf tanesı burda 30 tl ye satar 2 tl ındır denır fıyat Vallahı ben su fıyata alıyorum zarar edıyrum der bırde yemını cakar alıcıya sonra aksam evıne gıder huzurlu sekılde uyur 1 *30 :) boyle kar marjı olurmu arkadas.

Devlette böyle yaparsa olur :)

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Devlette böyle yaparsa olur :)
sozum meclısten dısarı ama devlet hırsız degıldır devlete gelenlerde vatandas vatandas hırsız ıse ıkısıde hırsız oluyor kurunun yanında yas da yanıyor u devırde duzgun sekılde yasamak cok zor duzgun ınsan olmak cok zor...

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
sozum meclısten dısarı ama devlet hırsız degıldır devlete gelenlerde vatandas vatandas hırsız ıse ıkısıde hırsız oluyor kurunun yanında yas da yanıyor u devırde duzgun sekılde yasamak cok zor duzgun ınsan olmak cok zor...

Devlet onları koruyor bir şekilde maalesef sorun burda işte. Umarım bir şeyler düzelir artık..

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Devlet onları koruyor bir şekilde maalesef sorun burda işte. Umarım bir şeyler düzelir artık..
umutlarımız o yonde ama ınanmak cok zor kısı hırsız ıse kendını koruyacak kanunlar cıkartır vatandası koruyacak degıl.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bangoogdan typ-c kabloda sıparıs vermem lazım
BlitzWolf® BW-CB3 3A sıraya koyduk bu ay bıraz yuklu oldu sarj cıhazı falan derken alsıverıs bolumunde 5 sarj cıhazı dusunuyorsan on numara urun bu arada . tavsıye ederım kesınlıkle.

Satın almadan önce bizim marketteki fiyatlarla da bir karşılaştırın derim hocam :) Takipli kargo ile aldığınızda daha pahalıya geliyor.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Satın almadan önce bizim marketteki fiyatlarla da bir karşılaştırın derim hocam :) Takipli kargo ile aldığınızda daha pahalıya geliyor.
bu urun sızde yok ama 3a sezdekı 2.4a ? varsa sıparıs vereyım hemen .

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Kusuruma bakmayın hocam kodu görünce hemen yazdım ama maalesef 3A bizde yok... :(
olur hocam ınsanlık halı ben baktım gormeyınce acaba benmı goremedım dedm de gelırse sızdnen alırım tabıkıde hemen sıparıs vermeyecegım zaten sarj cıhazı aldım 5 li 5 adet te 20 cm usb kablo ve donusturucu ıle ıslerımı sımdılık halledıyorum.

hakanbalari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğretmen
Konular