Gearbest alış veriş

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Bende bu kulaklık ile Rock Zircon arasında kaldım ve bugün Rock Zircon sipariş ettim Banggood'tan. Bunu da merak ediyorum aslında ama daha yeni olduğu için doğru düzgün incelemesi yapılmamış bende vazgeçtim. Bir önceki sürümü olan Piston Hybrid'i kullandım gerçekten çok rahat ve kaliteli.
bunun bır ustu cıktı hd dıye 40 dolarcık tan satısta .

ılk geldıgı gun denerım de kulaklıgı sonra gıdecek eger dedıgı gıbı gelırse verırım yenıden sıparıs turkıyede kargo 15 tl gıdıyor burası daha ucuz :)

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
bunun bır ustu cıktı hd dıye 40 dolarcık tan satısta .

ılk geldıgı gun denerım de kulaklıgı sonra gıdecek eger dedıgı gıbı gelırse verırım yenıden sıparıs turkıyede kargo 15 tl gıdıyor burası daha ucuz :)

Yok en son çıkan bu resmi fiyatı 40 dolar ama Banggood, Gearbest, AliExpress gibi sitelerde 25-30 dolar civarı satılıyor. Diğer geçen seneki sürüm ise 16 dolar:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Yok en son çıkan bu resmi fiyatı 40 dolar ama Banggood, Gearbest, AliExpress gibi sitelerde 25-30 dolar civarı satılıyor. Diğer geçen seneki sürüm ise 16 dolar:
Yenı cıkan Bu yanlısım yoksa ıse : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomiden-luca-bignardi-imzali-yeni-kulaklik.8894/

senın verdıgın lınktekı kulaklıga baktım alanlar memnun eger guzel ıse ondan da olabılır kendıme .

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
bangood baktım 95 tl kendı sıtetı 40 dolara satarken ılgınc bır durum.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Yenı cıkan Bu yanlısım yoksa ıse : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomiden-luca-bignardi-imzali-yeni-kulaklik.8894/

senın verdıgın lınktekı kulaklıga baktım alanlar memnun eger guzel ıse ondan da olabılır kendıme .

Evet yeni çıkan bu. Forum linkini verdiğiniz ile ilk mesajda linkini verdiğiniz aynı kulaklık. Benim verdiğim ise bu yeni kulaklığın bir önceki sürümü (geçen seneki).
Ben kullandım önceki sürümü çok güzel ses olarak, tasarım ve konfor olarak çok çok iyi. Tavsiye ederim ama bence almışken yeni sürümü alın o daha güzeldir muhtemelen :)

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
bangood baktım 95 tl kendı sıtetı 40 dolara satarken ılgınc bır durum.

Evet her yerde bu fiyata ve orjinal. Bu tür siteler sahte satmıyor. Hatta Banggood'da %10 indirim kuponu da var bu kulaklık için 85 TL'ye falan geliyor.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Evet yeni çıkan bu. Forum linkini verdiğiniz ile ilk mesajda linkini verdiğiniz aynı kulaklık. Benim verdiğim ise bu yeni kulaklığın bir önceki sürümü (geçen seneki).
Ben kullandım önceki sürümü çok güzel ses olarak, tasarım ve konfor olarak çok çok iyi. Tavsiye ederim ama bence almışken yeni sürümü alın o daha güzeldir muhtemelen :)
ocak ayında verırım buyk ıhtımalle bu ay klavye ıle kulaklık arkadasa gıttı :) sızınkı kac gunde gelır acaba sıparısınız .

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
ocak ayında verırım buyk ıhtımalle bu ay klavye ıle kulaklık arkadasa gıttı :) sızınkı kac gunde gelır acaba sıparısınız .

Banggood'dan takipli olarak aldığım ürünler en geç 25 günde elimde oldu. Ama çoğu daha erken 10,15,18 günde falan geliyor. Bugünkü siparişi saat 17 gibi verdim. Bugün kargoya verirler bakalım kaç günde gelecek.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Banggood'dan takipli olarak aldığım ürünler en geç 25 günde elimde oldu. Ama çoğu daha erken 10,15,18 günde falan geliyor. Bugünkü siparişi saat 17 gibi verdim. Bugün kargoya verirler bakalım kaç günde gelecek.
bangoogdan typ-c kabloda sıparıs vermem lazım
BlitzWolf® BW-CB3 3A sıraya koyduk bu ay bıraz yuklu oldu sarj cıhazı falan derken alsıverıs bolumunde 5 sarj cıhazı dusunuyorsan on numara urun bu arada . tavsıye ederım kesınlıkle.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
bangoogdan typ-c kabloda sıparıs vermem lazım
BlitzWolf® BW-CB3 3A sıraya koyduk bu ay bıraz yuklu oldu sarj cıhazı falan derken alsıverıs bolumunde 5 sarj cıhazı dusunuyorsan on numara urun bu arada . tavsıye ederım kesınlıkle.

Teşekkürler hocam bir dahaki siparişimde bakarım buna da :)

Üst Alt