Gearbest alış veriş

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
MIUI kullansın biraz bırakamaz bir daha :)
Ben bir kaç senedir farklı telefon kullanıyordum ama MIUI rom yüklüyordum en sonunda Xiaomi almak nasip oldu :)
aynı dertten muzdarıp mısz ıılk htc m7 kurdum sonra da devam ettım 5 ay once de mı5 almak nasıp oldu 1000 tl ye aldım cokta memnunum ama alırsam redmı serısı olabılır bır dahakıne mıx gucumuz yetmeyeceğı ıcın . :)

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
aynı dertten muzdarıp mısz ıılk htc m7 kurdum sonra da devam ettım 5 ay once de mı5 almak nasıp oldu 1000 tl ye aldım cokta memnunum ama alırsam redmı serısı olabılır bır dahakıne mıx gucumuz yetmeyeceğı ıcın . :)

Bende Mi Note 2'yi beğendim de işte tuzlu biraz :)

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Evet tabletide çok güzel ama şu gümrük sınırı falan her şeyi batıracak gibi duruyor..
devlet vatandasa ne zaman kolaylık saglamıs kı sımdı saglasın deveyı guden ınsanı "dıken " yaranırmıs . vergının vergısını alıyorlar hala gozlerı doymuyor.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
devlet vatandasa ne zaman kolaylık saglamıs kı sımdı saglasın deveyı guden ınsanı "dıken " yaranırmıs . vergının vergısını alıyorlar hala gozlerı doymuyor.

Aynen öyle maalesef.. Hani kendi ürettiğimiz ürün olsa tamam diyeceğim alsın vergisini bizim ürüne sahip çıksın. Ama öyle değil işte. Aynı ürünü çinden 50 TL'ye alıp 200 fiyat çekeni koruyorlar.

Üst Alt