- Adım
- dunkel
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 14
İnsallah simdi basliyorumTamam o zaman dediğim işlemi yaparsan sorunun çözülecektir inşallah
İnsallah simdi basliyorumTamam o zaman dediğim işlemi yaparsan sorunun çözülecektir inşallah
Wifi bağlan dediğim yerden yeniden indir yazılımı sonra kuracak kendisi mi hesap şifreni unutma ama soracak açılış ekranındaİnsallah simdi basliyorum
Tamam dosyalarim yerinde olur di miWifi bağlan dediğim yerden yeniden indir yazılımı sonra kuracak kendisi mi hesap şifreni unutma ama soracak açılış ekranında
Mi hesabındaki yedeklemelere bişey olmaz cihazda ne var ne yok silinirTamam dosyalarim yerinde olur di mi
Ben cihaza yerel yedek yaptim ama wifi gitti rom yapmadim yerel yedek gider yaniMi hesabındaki yedeklemelere bişey olmaz cihazda ne var ne yok silinir
Bende rom yapmadim baska yolu yok mu bununCevap bekliyorum hala yabancı kaynaklarda da bulamadım +++
Cevap bekliyorum hala yabancı kaynaklarda da bulamadım +++[/QUOTE
Yani başka bir çözüm yolu ben de bilemiyorum olabilecekleri söyledimCevap bekliyorum hala yabancı kaynaklarda da bulamadım +++
Telefonunuzdaki sorun hala devam ediyor muCevap bekliyorum hala yabancı kaynaklarda da bulamadım +++