- Adım
- dunkel
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bence yeniden rom yüklersen sorun çözülür diye düşünüyorum sistem güncelleme yazıyor ya ona bas açılan sayfada güncellemeyi kontrol eder daha sonra ortadaki MIUI 10 yazısına 10 defa bas üst üste sonra sağ üst köşede 3 nokta çıkar oraya bas paketi yeniden indir seçeneğine tıkla yazılımı yeniden indirsin ama yedekleme al önceResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yedeklemeyi nerden yapicamBence yeniden rom yüklersen sorun çözülür diye düşünüyorum sistem güncelleme yazıyor ya ona bas açılan sayfada güncellemeyi kontrol eder daha sonra ortadaki MIUI 10 yazısına 10 defa bas üst üste sonra sağ üst köşede 3 nokta çıkar oraya bas paketi yeniden indir seçeneğine tıkla yazılımı yeniden indirsin ama yedekleme al önce
Telefonun üzerindeki yazılımı tazeliyosun sorun olmaz cihaz yurt dışını türkiyemiRom yuklersem sıkıntı olmaz di mi
Azerbaycanda yasadigim icin ordan aldim ama global surumTelefonun üzerindeki yazılımı tazeliyosun sorun olmaz cihaz yurt dışını türkiyemi
EvetResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.burdan mi yedekliyorum
IMEI mi atıldı pasaport kayıtlımıAzerbaycanda yasadigim icin ordan aldim ama global surum
Kayitli bildigim kadariyla cunku ordan aldim ve oraya kayitli.Zaten orda yasiyorum yani oraya kayitliEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IMEI mi atıldı pasaport kayıtlımı
Tamam o zaman dediğim işlemi yaparsan sorunun çözülecektir inşallahKayitli bildigim kadariyla cunku ordan aldim ve oraya kayitli.Zaten orda yasiyorum yani oraya kayitli