Soru Garantisiz telefon alınır mı ?

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
ne güldüm bee
Günümüz şartlarında konu başlığını "garantili telefon alınır mı?" olarak değiştirseniz daha makbul olurhaha--.Garanti zaten kullanıcı hatası diyip sizden tamir parası alıyor her türlü onun yerine parçaları alıp kendiniz bile yapabilirsiniz.Ben kendim de kaçak mi9 se kullanıyorum 3600 tl gibi bir fiyatı var garantili olanın 1800 tlye almıştım ben gerçekten çok karlı.keşke 2 tane alsaymışım zamanında haha--

cixler23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Gm8
Konular
0
2019 nisanda garantisiz rn5 aldim sorun cikmadi

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim nereden aldın ben ankaradayim buralarda alabileceğim ya da güvenliğiniz sayfa var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günümüz şartlarında konu başlığını "garantili telefon alınır mı?" olarak değiştirseniz daha makbul olurhaha--.Garanti zaten kullanıcı hatası diyip sizden tamir parası alıyor her türlü onun yerine parçaları alıp kendiniz bile yapabilirsiniz.Ben kendim de kaçak mi9 se kullanıyorum 3600 tl gibi bir fiyatı var garantili olanın 1800 tlye almıştım ben gerçekten çok karlı.keşke 2 tane alsaymışım zamanında haha--
Kardeşim nereden aldın ben ankaradayim buralarda alabileceğim ya da güvendiğiniz sayfa var mı?

Bi arkadaşıma Redmi Note 9S aldık bizde garantisiz. Kronik bi sorunları yok gibi 9 serilerinin ve garantili ile aralarında ciddi bi fark var neredeyse 2 tane alınıyor
Kardeşim nereden aldın ben bulamıyorum öyle yerleri

Yılbaşından evvel RN7 yi 1500TL ye almıştım, TR garantili. Şimdi fiyatına baktım da 2750 olmuş. Şu an almak istesem herhalde kaçak alırdım.
Kardeş telefon ihtiyacim var ama piyasa malum garantisiz telefonu nerelerden alabilirim

Üst Alt