Soru Garantisiz telefon alınır mı ?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
thh ye gitmedende para iadesi isteyebilirdiniz

ben lenovo moto z cihazım için böyle bi süreç yaşadım 900liraya almıştım 2.el bataryası düşükdü bende gönderir servise yeniletirim dedim daha 1yıl dolmamıştı.
o zaman zarfındada bu kronik sorun kesin değildi servise yolladım para iadesi çıktı vodafone faturalıydı vodafon u aradım isim size ait olmalı yoksa iade alamazsınız dediler öyle saçmalıkmı olur yahu ben ikinci el aldım adamı nerden bulacam tekrar dedim yapacamız bişey yok dediler sonra döndüm teleservisi aradım onlarda aynısını dediler ozaman bana para iadesi vermeyin kardeşim değişim yapın üst modelini yada sıfırını verin dedim. ben size değişim talebiyle yolladım siz iade ettiniz dedim iade yada değişim arasındaki tercih hakkı bana ait kaldı ki değişim yapmayıp sadece para iadesi yaparız iadeyide fatura sahibi alır diyerek beni magdur etme hakkınız yok değişim cihazı vericeksiniz ozaman dedim talbenizi ileticez lenovoya dedilr aradan 2 hafta geçti bende telefonun sahibine ulaşmaya çalıştım 5 kere el değişmiş cihaz bi yerde ulaşım kesildi tabi. bende en son baktım fatura üstündeki vergi no kısmında yazan numara cep telefonuna benziyor dedim facebookda bi arattım tam faturadaki isim soy isim sonra adamı aradım görüştüm yardımcı olurmusun böyle bi durum var imzanızı ve kimlik fotokopinizi istiyorlar dedim oda tabiki dedi bende vodefonu aradım geri dedim adama ulaştım imza vericek belgeye dedim adamlar bana ne dese begenirsin bizde sizi arayacaktık bugun lenovo ve vodafone ile görüştük bizi aradılar fatura sahibine gerek olmadığını belirttiler paranızı iade edecez dediler tam 2ay uğraştım 2294 tl ibanıma yatırdılar.

birazda sesini nekadar yükselttiğine göre değişiyorlar yani istedikleri zaman oluyor
malesef o dönem sony servisi zaten sıkınıtlı idi benim gibi sorun yaşayan bir sürü kullanıcı vardı servis zaten telefonunuzu yeniledik diyordu

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
arkadaşlar kendime telefon alıcam çalıştım ve 2500 3000 gibi bir mebla biriktirdim mi note 10 lite beni çok ezbediyor fakat bütçemi aşıyor garantisiz almak istiyorum 300 tlye nerden nasıl alabilirim alınır mı? şimdiden sağolun
O kadar çalışıp biriktirmişsiniz. O yüzden garantisiz alırken tek dikkat edeceğiniz nokta kronik sorunu olmayan bir garantisiz telefonu almak. Şahsen ben garantisiz aldım ve şu ana kadar bir sorun çıkmadı ama 100 kişiden 2'sinde çıkabiliyor. Bu yüzden alacağınız modelin bi kronik sorunu vs var mı iyice araştırın ondan sonra alın derim. Garantiye o kadar para vermeye gerek yok bence

mushab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mushab
Cihazım
Galaxy grand pr
Konular
9
O kadar çalışıp biriktirmişsiniz. O yüzden garantisiz alırken tek dikkat edeceğiniz nokta kronik sorunu olmayan bir garantisiz telefonu almak. Şahsen ben garantisiz aldım ve şu ana kadar bir sorun çıkmadı ama 100 kişiden 2'sinde çıkabiliyor. Bu yüzden alacağınız modelin bi kronik sorunu vs var mı iyice araştırın ondan sonra alın derim. Garantiye o kadar para vermeye gerek yok bence
[/QUOT4E]
redmi note 9 pro düşünüyorum

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
redmi note 9 pro düşünüyorum
Bi arkadaşıma Redmi Note 9S aldık bizde garantisiz. Kronik bi sorunları yok gibi 9 serilerinin ve garantili ile aralarında ciddi bi fark var neredeyse 2 tane alınıyor

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
hocam zaten yeni nesil cihazlarda garantilik bi durum olması çok nadir bir olay boşuna garantisi olsun diye fazladan para ödemeye gerek yok

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Valla ben bugün xiaomiye ihamet edip gittim lg g7 aldım neden aldım niçin aldım aldım. Derken baya yadırgamadım desem yalan olur mix 2den sonra çok acaip geldi kullanımı ama daha kibar sixede tavsiyem garantisiz bakıcanıza temiz sağlam bi ikinci el bakın sıfır fiyatları çok uçuk

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Yılbaşından evvel RN7 yi 1500TL ye almıştım, TR garantili. Şimdi fiyatına baktım da 2750 olmuş. Şu an almak istesem herhalde kaçak alırdım.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam ben garantilide garantisizde alsam bozulan yeri ben ödüyorum garanti kazıklıyor beni yemin ettim garantili almamaya ama hocam twrp anlamıyorsanız çok kurcalamayın yeter

byersinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Günümüz şartlarında konu başlığını "garantili telefon alınır mı?" olarak değiştirseniz daha makbul olurhaha--.Garanti zaten kullanıcı hatası diyip sizden tamir parası alıyor her türlü onun yerine parçaları alıp kendiniz bile yapabilirsiniz.Ben kendim de kaçak mi9 se kullanıyorum 3600 tl gibi bir fiyatı var garantili olanın 1800 tlye almıştım ben gerçekten çok karlı.keşke 2 tane alsaymışım zamanında haha--

Üst Alt