Garantili Gelmesi Planlanan Mi5 ler Hakkında

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
Hayırlı bayramlar arkadaşlar..

semersin getirdiği mi5ler sitede görünmüyor nasıl satış yapılıyor bir fikrim yok hoş şu an alamam zaten bayram zamanı etrafımdakilere de danışınca garantili telefon almam hakkında telkinde bulunuyorlar e haliyle de mi5 istiyorum ama şimdi burada durumlar nedir mi5 lerin garantili gelmesi gibi bi durum sözkonusu mu ?

taaa şubatta mi5 ler ağustos gibi garantili gelecek diye konuşuluyordu ağustosu beklemeli miyim ? yoksa daha erken mi4 ler gibi gelir mi ?

yok gelmeyecekse başka markalara mı bakayım yani şu 1 ay içerisinde garantili gelecek ya da gelmeyecek gibisinden bir haber alabilirsem benim için iyi olacak yoksa boş yere umutla beklemeyeyim diyorum..

hem belki bu konu altında benim durumumda olan arkadaşlar da bilgi almış olurlar

sonuçta telefon garantisiz dediğim adam babam ve onun yaşlarında insanlar adamlar teknolojiden anlamaz ama telefonun başına bişey geldiğinde napacan dediklerinde de bişey diyemiyorum yani yönetici arkadaşlardan da benim gibi insanları anlamalarını bekliyorum

yeniden hayırlı bayramlar dilerim

Berzan Kılıç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berzan
Cihazım
Samsung s4
Konular
1

semersin getirdiği mi5ler sitede görünmüyor nasıl satış yapılıyor bir fikrim yok hoş şu an alamam zaten bayram zamanı etrafımdakilere de danışınca garantili telefon almam hakkında telkinde bulunuyorlar e haliyle de mi5 istiyorum ama şimdi burada durumlar nedir mi5 lerin garantili gelmesi gibi bi durum sözkonusu mu ?

taaa şubatta mi5 ler ağustos gibi garantili gelecek diye konuşuluyordu ağustosu beklemeli miyim ? yoksa daha erken mi4 ler gibi gelir mi ?

yok gelmeyecekse başka markalara mı bakayım yani şu 1 ay içerisinde garantili gelecek ya da gelmeyecek gibisinden bir haber alabilirsem benim için iyi olacak yoksa boş yere umutla beklemeyeyim diyorum..

hem belki bu konu altında benim durumumda olan arkadaşlar da bilgi almış olurlar

sonuçta telefon garantisiz dediğim adam babam ve onun yaşlarında insanlar adamlar teknolojiden anlamaz ama telefonun başına bişey geldiğinde napacan dediklerinde de bişey diyemiyorum yani yönetici arkadaşlardan da benim gibi insanları anlamalarını bekliyorum

Boşuna bekleme kardeşim gelmeyecek buna emin olabilirsin. Önceleri bi ümid derlerdi şimdi o da kalmadı.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam garantili olunca 200-300tl fazladan ödüyorsunuz içiniz rahat ediyor ama telefonu düşürüp.kırdığınızda bu kullanıcı hatası garanti bunu ücretsiz yapmayacak ki. Siz o baştaki 300tl ile bu ekranı yaptırabileceksiniz. Yani söylemek istediğim bu garanti olayının pek bir esprisi yok.

Berzan Kılıç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berzan
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
Hocam garantili olunca 200-300tl fazladan ödüyorsunuz içiniz rahat ediyor ama telefonu düşürüp.kırdığınızda bu kullanıcı hatası garanti bunu ücretsiz yapmayacak ki. Siz o baştaki 300tl ile bu ekranı yaptırabileceksiniz. Yani söylemek istediğim bu garanti olayının pek bir esprisi yok.
Garanti konusunda söylediklerinde haklı olabilirsin kardeşim fakat fiyat öyle olmuyor. Konu xiaomi olunca garantili daha uygun fiyata geliyor. Tabi bu benim bildiğim kadarı, uzman olan sizlersiniz bu konuda.

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Garanti konusunda hepiniz haklısınız. Hemen hemen her türlü kusuru kullanıcı hatası olarak nitelendirebiliyorlar. Zaten gerçekten garantilik bi durum çok nadiren oluyor. Fakat Orkun'u da anlayabiliyorum. Kendi adıma konuşayım; öğrenciyim ve telefonu alırken mecburen ailemin eline bakıcam. Haliyle detay da soracaklardır. Teknolojiden anlamadıkları için de ''Ne idüğü belirsiz, garantisi olmayan bi telefona o kadar para mı vereceksin?'' gibi söylemlerle karşılaşmak çok olası. Ek olarak garanti olayı vicdanen de bi rahatlık katıyor, bi güven veriyor. Kısacası garanti olsa çok daha iyi olur fakat olmaması da almamak için bi sebep değil bence. Şahsen alma arefesindeyim :)

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65

Bro heyecan yapmana gerek yok. Xiaomi ariza verecek bir cihaz değil. Tabiki elektronik malzeme olmaz diye garantisi yok ama telefonu düşürdüğünü varsayalım ekran kırılması kullanıcı hatası olurki geneldede zaten en çok garantiye gidip eli boş dönen arızaların başında gelir. İkinci ihtimal hoparlör , ses giriş çıkışlarında garantiye gönderiliyorki zaten 15-20 lira gibi bir fiyatı oluyor işçilik dahil. Yani anlatma istediğim samsungda garantiye gitse belli bir miktar talep ediyor. Ana karttan arıza verecek bir cihaz değil xiaomi. Yani korkmadan alın. Anakart hariç en pahalı malzemesi ekranı ve 100-300tl arasında zaten garantiye hiçbir şekilde girmiyor. Anakartın yanması durumunda 500-750 lira fiyatı var. Artık riski göze alacaksınız hocam ama anakart harici en pahalı masrafı 300 lirayı geçmez. Sonuçta türkiyede olmayan bir telefon alıyorsunuz ve herşeyi göz önüne alacaksınız. Türkiyede aynı ayardaki telefon 2600 ila 3500 lira arası iken xiaomi mi5 yarı yarıya düşüyor. Şansınız yaver gider sıkıntısı olmazsa telefonun ki kolay kolay darbe yemezse olmaz samsunga fazladan verecegin 1500-2000 liran cebine kalır.

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan için gelmeyecek Hocam.

Ama şu da bir gerçek ki garanti neyi karşılıyor şuan ki zaman ve koşullar içinde ?? Bu da büyük bir soru işareti.

şu an için yani temmuz ayından mı bahsediyorsunuz yoksa ağustosta hiç gelmeyecek mi diyorsunuz anlamadım

Garanti konusunda söylediklerinde haklı olabilirsin kardeşim fakat fiyat öyle olmuyor. Konu xiaomi olunca garantili daha uygun fiyata geliyor. Tabi bu benim bildiğim kadarı, uzman olan sizlersiniz bu konuda.

kardeş garanti olsun alacam bi şekilde öğrenci olduğum için para benden çıkmıyor telefonu alırken babam ve tanıdıklarla da konuşunca garanti olsun diyorlar ki bu insanların teknoloji ile günlk yaşamda uyaptan ve whatsapp dan gelen bayram mesajlarına bakmaktan başka işleri olmuyor
anlatmak istediğim şu yani ben de biliyorum telefon kırılınca garanti yine kabul etmeyecek ama bunu ben 60 kuşağına anlatamam anlatsam da zaten anlamazlar ki anlattım diyelim yine garantili olsun derler

o yüzden benim garanti demem bu yani

hoş hiç gelmeyecekse ağustosta falan o zaman alırım bi g5 yüklerim miui olur biter belki mi5 ten bile daha çok verimli olur bilemiyorum da ne alırsam alayım miui arayüzü yüklerim :D

Berzan Kılıç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berzan
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
şu an için yani temmuz ayından mı bahsediyorsunuz yoksa ağustosta hiç gelmeyecek mi diyorsunuz anlamadım

kardeş garanti olsun alacam bi şekilde öğrenci olduğum için para benden çıkmıyor telefonu alırken babam ve tanıdıklarla da konuşunca garanti olsun diyorlar ki bu insanların teknoloji ile günlk yaşamda uyaptan ve whatsapp dan gelen bayram mesajlarına bakmaktan başka işleri olmuyor
anlatmak istediğim şu yani ben de biliyorum telefon kırılınca garanti yine kabul etmeyecek ama bunu ben 60 kuşağına anlatamam anlatsam da zaten anlamazlar ki anlattım diyelim yine garantili olsun derler

o yüzden benim garanti demem bu yani

hoş hiç gelmeyecekse ağustosta falan o zaman alırım bi g5 yüklerim miui olur biter belki mi5 ten bile daha çok verimli olur bilemiyorum da ne alırsam alayım miui arayüzü yüklerim :D
Kardeşim olmadı bi yolunu bul başka bir cihaz garantisi götür ailene. Akla bir bu geliyor :) Miui arayüzünü şuanda s4 cihazıma yüklüyorum, bir aya mi5 alıyorum inşallah fakat arayüzü artık yükleyeyim dedim ön inceleme için :)

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
Kardeşim olmadı bi yolunu bul başka bir cihaz garantisi götür ailene. Akla bir bu geliyor :) Miui arayüzünü şuanda s4 cihazıma yüklüyorum, bir aya mi5 alıyorum inşallah fakat arayüzü artık yükleyeyim dedim ön inceleme için :)
yok dostum gerek yok öyle şeylere zaten dürüst olmakta fayda var.

Üst Alt