Garantili Gelmesi Planlanan Mi5 ler Hakkında

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Arkadaşlar hepimiz bir şekilde xiaomi yi miui yi duymusuz, seviyoruz. Mi4 gelecek diye bekledim garantili olarak gelmedi, gittim başka telefonlar aldim. Miui Türkiye ekibini Tanımam ama arkadaşlar bir şeyler yapmaya gayret ediyorlar. Kendi ellerinde olan veya olmayan sebeplerden su anda mi5 garantili olarak getiremiyorlar. Yanlış anlamayın soylegecegimi garanti önemli ise yurticinde garantili telefonlardan bakın. Ben de zamanında garantili olarak mi4 almak istemiştim ama alamadım diye de kimseye hesap sormadım. Forum içinde arkadaşlar telefon satıyorlar ve bildiğim kadarı ile de bir cok konuda destek sağlıyorlar.

slycuk

Usta Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selcuk
Cihazım
mi4 lte cu
Konular
13
Bro heyecan yapmana gerek yok. Xiaomi ariza verecek bir cihaz değil. Tabiki elektronik malzeme olmaz diye garantisi yok ama telefonu düşürdüğünü varsayalım ekran kırılması kullanıcı hatası olurki geneldede zaten en çok garantiye gidip eli boş dönen arızaların başında gelir. İkinci ihtimal hoparlör , ses giriş çıkışlarında garantiye gönderiliyorki zaten 15-20 lira gibi bir fiyatı oluyor işçilik dahil. Yani anlatma istediğim samsungda garantiye gitse belli bir miktar talep ediyor. Ana karttan arıza verecek bir cihaz değil xiaomi. Yani korkmadan alın. Anakart hariç en pahalı malzemesi ekranı ve 100-300tl arasında zaten garantiye hiçbir şekilde girmiyor. Anakartın yanması durumunda 500-750 lira fiyatı var. Artık riski göze alacaksınız hocam ama anakart harici en pahalı masrafı 300 lirayı geçmez. Sonuçta türkiyede olmayan bir telefon alıyorsunuz ve herşeyi göz önüne alacaksınız. Türkiyede aynı ayardaki telefon 2600 ila 3500 lira arası iken xiaomi mi5 yarı yarıya düşüyor. Şansınız yaver gider sıkıntısı olmazsa telefonun ki kolay kolay darbe yemezse olmaz samsunga fazladan verecegin 1500-2000 liran cebine kalır.
oncelikle herkese hayirli bayramlar teknoloji bir sanstir hocam alirsin yazilimsal olarak problem cikmaz ama binm bakarsin ekransa olu piksel olusur basima geldi de ondan biliyorum Allahtan garantiliydi de cihaz degisim saglayabildim herkese tekrardan hayirli bayramlar

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
tamam işte almak istedğim cevap buydu gelecek gelmeyecek diye aylarca beklemek yerine inceldiği yerden kopsun mantığı bence daha iyi

sonuçta ben telefonu aldığım zaman hem kendi hem de babamın gönlünü yapmak zorundayım sırf kendi isteğim olsun diye beyaz ali cengiz oyunlarına gerek yok diye düşünüyorum bundan sonra başka markalara yönelirim artık dediğim gibi garanti olmayınca bunu adama anlatamıyorum siz de haklısınız ama illa da mi olacak diye bi kaide yok artık..

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor işte adamlar kendi ülklerinin için de ki satıcılara dahi satış için gerekli evrak yada ürün temini yapmıyor sırf karaborsa neyse şimdilik fazla söze gerek yok.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
oncelikle herkese hayirli bayramlar teknoloji bir sanstir hocam alirsin yazilimsal olarak problem cikmaz ama binm bakarsin ekransa olu piksel olusur basima geldi de ondan biliyorum Allahtan garantiliydi de cihaz degisim saglayabildim herkese tekrardan hayirli bayramlar
Sanada hayirli bayramlar kardeşim. Öncelikle bizim Türk'lerin kafasındaki her zaman şudur ; Markalı olsun ne olursa olsun. Ben böyle düşünmüyorum. paramın delisi değilim. Para sonuçta kolay kazanılmıyor. Mi5 şuan 128gb 1900TL 2000TL arası satılıyor. Biz Türkler 1000 lira fazla verip tanınan marka olmasını isteriz. Gidip note 5 , galaxy s7 falan alırız. Ama herşeyiyle hemen hemen aynı özellikte olan xiaomi markası Türkiye'de satılmadığı için tanınmıyor. Bende xiaomi'den önce samsungdan başka firma tanımam diyordum ama öyle değilmiş. Belki xiaomiden daha üstün telefonlar var bilmediğimiz. Anlıyorum sizleride ama bende çok tereddütler içinde kaldım. İnanın benim kadar kimse araştırmamıştır. Koskoca çini karıştırdım Allah Bullak ettim ve çok kalite 10 numara cihaz olduğunu anladım. Samsungun markasından başka neyi var? Telefonda bir kere piyasa denen birşey yok. S7 şuan misal 3000 lira ise 2 gün sonra S8 çıkıyor ve S7 nin piyasası hemen 1800 liraya düşüyor. Paranın kıymetini bilen arkadaşlar tavsiyem size xiaomi den kaçmayın. Aksine alınki piyasada tanınsın. Mi5 128GB kullanıyorum. Cihazda en ağır oyunlarda (Gta SA , Order Chaos) ısınma yok. Elimizin ısısı telefonu ısıtıyor diyebilirim. Ama bunu samsung da denerseniz telefonum ısısı elinizlede birleşince 60-70 dereceye çıkıyor. Tavsiyem xiaomiden şaşmayın. Hem ucuz hem dünya markası olmaya aday. Bunuda bir köşeye not alın en fazla 5 sene sonra samsung lg sony gibi markaları devre dışı bırakacak.

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
benim anlayamadığım 1 hafta icinde veya cok kısa zamanda stoklarımızda olucak denildi hernekadar garantisizde olsa..simdi onlar damı ortadan kalktı? hic bir sekilde yakın gelecekte gelmicek deniliyor.
hocam birde şu OnePlus a el atsanız ne iyi olacak alternatif olurdu :)

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Benim için garanti önemli değil çünkü zaten alınca root yapacağım garanti dışı kalacak. Ama ilk alışta ölü piksel vs sorunları için garanti önemli.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Selamün aleyküm hayırlı bayramlar öncelikle ...Arkadaslar 2 yil once mi4 telefon aldim anakart bozuldu forumdan bi arkadastan anakart aldim oda bozuldu belki benim hatamdan bilemiyorum ama bu markayi sevdigimden vede kaliteyi ucuza kullanmak istememden oturu mi5 aldim cok ta memnunum bnce garanti onemli ama şu sartlarda garantisiz telefon almak daha avantajlı oluyor ....

Son düzenleme:
Üst Alt