Yardım Garanti kapsamı

yusufkorucu2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 9 se
Konular
20
ghost touch garanti kapsamına giriyormu?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Girer diye düşünüyorum. Kullanıcı kaynaklı bir sorun değil çünkü.

Oyla:

yusufkorucu2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 9 se
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya biz telefoncudan aldıkta... Adam garanti veriyorum dedi. Şu an sorun oluştu kullanıcı hatası felan dedirtmeye çalışıyor bana
Ottoman tahacld

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Ya biz telefoncudan aldıkta... Adam garanti veriyorum dedi. Şu an sorun oluştu kullanıcı hatası felan dedirtmeye çalışıyor bana
Ottoman tahacld
Telefoncudan almış olabilirsiniz. Cihazınız resmi TR ya da ithalatçı garantiliyse telefoncuyla uğraşmanıza gerek yok. Kutunun içinden garanti kağıdı çıktı mı? Eğer cihazınız yurtdışı cihazıysa garantisi yoktur. Telefoncu da ghost screen garantisi vermez veremez...

Oyla:

yusufkorucu2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 9 se
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncudan almış olabilirsiniz. Cihazınız resmi TR ya da ithalatçı garantiliyse telefoncuyla uğraşmanıza gerek yok. Kutunun içinden garanti kağıdı çıktı mı? Eğer cihazınız yurtdışı cihazıysa garantisi yoktur. Telefoncu da ghost screen garantisi vermez veremez...
Haklısınız. Fakat biz almadan önce babamla sözleşme yaptık satıcı ile. Siz garanti vericeksiniz dedik. Onların tamirat yerleri bulunuyor. Onlarda tamam garanti veriyoruz dediler. Ben yarın çözücem olayı

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Ghost screen olayı duruma göre garanti kapsamında da olabilir, kapsam dışı da. Açıkçası buna karar vermek de çok çok zor.
Örneğin bir uygulama kullanıyorsunuz veya oyun oynuyorsunuz. Ekranın otomatik kapanma süresini kapattınız ve oyunu oynarken uyuya kaldınız. Ekran sabaha kadar aynı şekilde açık kaldı. Bu durumda oluşacak ghost screen tabii ki garanti kapsamında değerlendirilmez. Ancak bunun tam tersi bir durumda yani sizin ihmaliniz yokken oluşmuş bir ghost screen garanti kapsamında değerlendirilmesi gerekir.
Başta buna karar vermek çok zor dediğim gibi, bir teknisyenin bunu ayırt etmesi açıkçası çok zor. Yetkili servisler çoğunlukla garanti kapsamında destek veriyorlar.
Sizin durumunuzda garantiyi veren herhangi bir resmi servis olmadığı için, satıcının insafına kalmış durumdasınız. Kuvvetle muhtemel garanti kapsamı dışında olduğuna dair sizi ikna etmeye çalışacak hatta muhtemelen çirkefleşecektir.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ottoman tahacld
Sözleşmeniz varsa rahat olun hocam.

Eğer resmi garantili ise zaten servis değiştirir.

Kaçak sattıysa kavga çıkarmadan uygun bir dille tehdit edin, hakem heyetine savcılığa gideceğim deyin. Eğer siz o sözleşmeyle şikayet ederseniz direk kaçakçılıktan öperler o telefoncuyu, bir ekran için riske giremez :D

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
ghost screen değil sorunu Ghost touch. Ghost touch kullanıcı hatası olarak oluşmaz.
Garanti belgen varsa sorun yok ama garantisiz ise adamın keyfine kalmış yapıp yapmaması.

Oyla:
Üst Alt