Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Full tek seferde değilde parca parca geri yükleyerek deneyebilirsiniz. Mesela ilk seferde sistemi secmeden yükleyin işlem bittikten sonra sistemi yükleyin.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, ikinci denemeniz de hüsran oldu sanırım. Hazır eliniz değmişken benim önerdiğim romu deneseydiniz keşke, bahsettiğiniz hata o romda yok.
Sanmıyorum ama bir daha rom kurmak isterseniz aklınızda bulunsun: Android sürüm değişikliği yapacağınız için bir defaya mahsus temiz kurulum yapıp uygulamaları sıfırdan yüklemek daha mantıklı olurdu. Yedek almak istediğinizde de Titanium Backup veya Migrate uygulamalarını tercih edin. Ve yüklenecek romu araştırıp iyi seçmek, en az 3 gün sistemin oturmasını beklemek gerek. Söylediğim gibi tekrar deneyeceğinizi zannetmesem de aklınızda bulunsun.
Değerli Hocalarımın ve Üstadlarımın, konuyu herkesin basitçe anlayabilecek bir dil'de yazmış olduğumdan dolayı beni bağışlamalarını rica ediyorum. Öncelikle TWRP Recovery nedir? Android'li cihazlar, bootloader, radio, recovery ve sistem olmak üzere birkaç yazılım parçasından oluşurlar...
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlısı hocam
Şimdi Rom u yükledim dataları restore ediyorum.
Şimdilik böyle olsunda.
Yarın işim gücüm var. Bakalım yarın kimler ne yazacak yada yazmayacak ona göre bidaha deneriz
Geçtiğim Rom esasen güzeldi de sırf buton ışıkları yanmadığı için gıcık oldum
Konu sahibide cevap vermeyince.
Neyse.
İyi geceler sizede hocam ilgilendiniz teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dataları geri yükledim Ekran kilidi desenimi kabul etmiyor ahahahahahah
Hocam öncelikle geçmiş olsun, ikinci denemeniz de hüsran oldu sanırım. Hazır eliniz değmişken benim önerdiğim romu deneseydiniz keşke, bahsettiğiniz hata o romda yok.
Sanmıyorum ama bir daha rom kurmak isterseniz aklınızda bulunsun: Android sürüm değişikliği yapacağınız için bir defaya mahsus temiz kurulum yapıp uygulamaları sıfırdan yüklemek daha mantıklı olurdu. Yedek almak istediğinizde de Titanium Backup veya Migrate uygulamalarını tercih edin. Ve yüklenecek romu araştırıp iyi seçmek, en az 3 gün sistemin oturmasını beklemek gerek. Söylediğim gibi tekrar deneyeceğinizi zannetmesem de aklınızda bulunsun.
İkinci kez aynı şey oldu evet.
Benim açımdan durum şu.
Bu TWRP den Nandroid Full backup falan yalan. Aslında değil. Çünkü dediğim gibi LG ve ASUS telefon kullanırken TWRP ile Android 4 den 6 ya 6 dan 4 e 5 den 6 ya 6 dan 7 ye 7 den 5 e rahat rahat geçerdim.
içindeki tüm programlarımla elimin altındaki Hard diskte tarih tarih full programlarımın kurulu olduğu yedekler vardı. Seçerdim birini geçerdim ona.
Xiaomi de işler biraz saçma gerçekten. Yapanda nasıl yapıyor anlamış değilim açıkcası. Şu Denediğim Rom un tuş ışıkları olayı çözülürse geçerim çünkü güzel bi rom hoşuma gitti. Eksiği yok. Ama alışmışız her şey süper olsun
Dediğiniz Rom şu Youtube da olan değilmiydi?
indirmek istedim ama MEGA sınıra ulaştın dedi. indirmek için paralı üyelik istedi ondan dolayı vazgeçtim.
Ama artık gönül rahatlığı ile rom denerim. Artık Global e nasıl dönerim çözdüm
Önce TWRP den orjinal rom u install sonra lazyflash sonra dataları aldığım yedekten restore sonra da ekran kilidini silmek için TWRP den ekran şifresi silme işlemleri.
ahahahahaha
Hocam geçmiş olsun. konuyu okudum şimdi. sorun çözüldü mü yoksa takılı kalınan bir yer var mı?
Android sürüm değişikliğinde ilk önce mi flash ile fastboot rom kurun (all clear seçeneği olsun) Cihaz için Rollback ksıtı var mı yok mu kontrol etmeyi unutmayın.)
ardından telefonu açın ve sadece geliştirici seçeneklerin aktif edin ve usb hata ayıklamasını açın
ardından fastboot ile TWRP kurun ardından
ardından kendi yedeğinizi kurun (yedeğinizi kurarken dilerseniz önce romunuzu kurun ardından datanızı kurun)
umarım işinize yarar.
geç kaldığım için üzgünüm.
Hocam geçmiş olsun. konuyu okudum şimdi. sorun çözüldü mü yoksa takılı kalınan bir yer var mı?
Android sürüm değişikliğinde ilk önce mi flash ile fastboot rom kurun (all clear seçeneği olsun) Cihaz için Rollback ksıtı var mı yok mu kontrol etmeyi unutmayın.)
ardından telefonu açın ve sadece geliştirici seçeneklerin aktif edin ve usb hata ayıklamasını açın
ardından fastboot ile TWRP kurun ardından
ardından kendi yedeğinizi kurun (yedeğinizi kurarken dilerseniz önce romunuzu kurun ardından datanızı kurun)
umarım işinize yarar.
geç kaldığım için üzgünüm.
Yarın öyle yapcam hocam.
Şimdi baktım bölge çin kalmış. Bununda çözümü sadece fastboot rom yükleme.
Bu Xiaomi çok fena gerçekten
Fastboot rom yükleyip sonra TWRP ve sonrada TWRP den data recovery yspcam anladım hocam sağolun.
Geri dönüşü anlamış oldum.
Yarın öyle yapcam hocam.
Şimdi baktım bölge çin kalmış. Bununda çözümü sadece fastboot rom yükleme.
Bu Xiaomi çok fena gerçekten
Fastboot rom yükleyip sonra TWRP ve sonrada TWRP den data recovery yspcam anladım hocam sağolun.
Geri dönüşü anlamış oldum.