Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Mi Flash ile yükliim tamam da.
Nasıl olmaz ya.
Yani LG de böyle oluyor, ASUS da yaptım aynı şekilde, Bu Xiaomi de ikinci oluyor böyle.
Çok saçma bi sistemi var valla.
Dediğiğiniz gibi şimdi Mi Flash ile yükliim en iyisi.
Online olan yöneticiler var ama sağolsunlar onlarında işi vardır muhtemelen.
Hocam Mi Flash ile yükliim tamam da.
Nasıl olmaz ya.
Yani LG de böyle oluyor, ASUS da yaptım aynı şekilde, Bu Xiaomi de ikinci oluyor böyle.
Çok saçma bi sistemi var valla.
Dediğiğiniz gibi şimdi Mi Flash ile yükliim en iyisi.
Online olan yöneticiler var ama sağolsunlar onlarında işi vardır muhtemelen.
Maalesef yaşanıyor hocam bazen böyle sorunlar.. Aslında iyi ki yaşanıyor kendi adıma söylüyorum bunu.. Çünkü öyle öğreniyorum. En azından yalnız değiliz, forum var.. Bir şekilde çözüme kavuşuyor sorunlarımız genelde.
Maalesef yaşanıyor hocam bazen böyle sorunlar.. Aslında iyi ki yaşanıyor kendi adıma söylüyorum bunu.. Çünkü öyle öğreniyorum. En azından yalnız değiliz, forum var.. Bir şekilde çözüme kavuşuyor sorunlarımız genelde.
Değerli Hocalarımın ve Üstadlarımın, konuyu herkesin basitçe anlayabilecek bir dil'de yazmış olduğumdan dolayı beni bağışlamalarını rica ediyorum. Öncelikle TWRP Recovery nedir? Android'li cihazlar, bootloader, radio, recovery ve sistem olmak üzere birkaç yazılım parçasından oluşurlar...
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...
Hayırlısı hocam
Şimdi Rom u yükledim dataları restore ediyorum.
Şimdilik böyle olsunda.
Yarın işim gücüm var. Bakalım yarın kimler ne yazacak yada yazmayacak ona göre bidaha deneriz
Geçtiğim Rom esasen güzeldi de sırf buton ışıkları yanmadığı için gıcık oldum
Konu sahibide cevap vermeyince.
Neyse.
İyi geceler sizede hocam ilgilendiniz teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dataları geri yükledim Ekran kilidi desenimi kabul etmiyor ahahahahahah
Değerli Hocalarımın ve Üstadlarımın, konuyu herkesin basitçe anlayabilecek bir dil'de yazmış olduğumdan dolayı beni bağışlamalarını rica ediyorum. Öncelikle TWRP Recovery nedir? Android'li cihazlar, bootloader, radio, recovery ve sistem olmak üzere birkaç yazılım parçasından oluşurlar...
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...
forum.miuiturkiye.net
Hayırlısı hocam
Şimdilik böyle olsunda.
Yarın işim gücüm var. Bakalım yarın kimler ne yazacak yada yazmayacak ona göre bidaha deneriz
Neyse.
Full tek seferde değilde parca parca geri yükleyerek deneyebilirsiniz. Mesela ilk seferde sistemi secmeden yükleyin işlem bittikten sonra sistemi yükleyin.
BU YÖNTEM GÜNCEL ANDROİD VERSİYONLARINDA ÇALIŞMAYABİLİR (ANDROİD 9 VE ALTI TAVSİYE EDİLİR) Bu sefer telefonumuza koyduğumunuz herhangi bir şifreyi kaldırmayı anlatmaya çalışacağım sizlere. Bu şifre; Desen,Pin,Şifre olabilir hangisi olduğu fark etmez. Gerekli olanlar... Bootloader kilidi...
forum.miuiturkiye.net
Hayırlısı hocam
Şimdilik böyle olsunda.
Neyse.
Dataları geri yükledim Ekran kilidi desenimi kabul etmiyor ahahahahahah
Full tek seferde değilde parca parca geri yükleyerek deneyebilirsiniz. Mesela ilk seferde sistemi secmeden yükleyin işlem bittikten sonra sistemi yükleyin.