Yardım Fredos pc win10?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba iyi forumlar,
Hocalarım ben freedos bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba windows yükledikten sonra kmspico tarzı uygulamalarla lisanslasam ya da 5-10 tlye orijinal win 10 aktivasyon kodu alsam uygulamaları çalıştırmada ya da farklı şeylerde sorun çıkar mı?
Teşekkürler

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam bunu bende böyle sanıyordum ama önceki bilgisayarımda yaklaşık 6 ay kullandığım kodu 1 ay önce yeni bilgisayarıma da girdim şuan ikisinde de aktif kullanılıyor.
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, daha önce duymadım da hatta denedim kullanılamadı.

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
daha önce duymadım da

Hiç bir fikrim yok sağ altta sürekli "Windows etkinleştir" yazmasından rahatsız oldum ve acaba elimdeki kodu girsem kabul eder mi dedim girdiğimde ise ilginç bir şekilde kabul etti

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
KMS vb üçüncü parti yazılımlar ile cracklayınız herhangi bir uygulama hatası cok az bir ihtimal..

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Ben crekli kullanıyorum sıkıntı yok bir pc de iki sistem yüklü mac os ve win 10 Mac os zaten lisans istemiyor

Oyla:

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, daha önce duymadım da hatta denedim kullanılamadı.
2017'de üç ayrı pc için 15-20 TL'lik lisans satın almıştım. Üçü de halen kullanılıyor. Üstelik format sonrası keyleri tekrar girmedik. İnternet bağlantısı sağlandığı an otomatik olarak lisansı aktive ediyor Windows. Elbette ikinci kez kullanılamayan lisanslar vardır ancak 15-20 TL lik lisansların tamamı tek kullanımlık değil. Kalıcı olarak lisanslayanları da mevcut.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Alttaki cümleyi acarmisin.?
Nasi bir sistemki ..Microsoft un gizli keylerine ulasip bunu satabiliyor.Microsoft gbi bi firma enayimi de sinirsiz lisans ureten bi sistemden habersiz.

"Bu tarz işletim sistemi lisansı satan firmalar yüklü bir ücret ödeyerek sınırsız şekilde üretecekleri lisansı satın alıp"
Ben bunu şimdi sizin anlayacağınız şekilde nasıl anlatayım ki? Paranız vardır, gider orijinal bir ürün satın alırsınız. Elinizdeki teknolojik imkanlarla bunu kopyalama suretiyle çoğaltırsınız. Sonra biri gider n11 den bir başkası HB dan aynı lisansı, daha doğrusu orijinalden kopyalanmış lisansı satın alır ve aktifleştirir.
Microsoft sizin crack ile aktifleştirebildiğiniz bir sisteme ne kadar müdahale edebiliyor ki bu lisansları da kontrol edebilsin?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Crack lerin nasıl yapıldığını ve nasıl kullanıldığını bilmek gerekiyor. Crack lerin ücretsiz olması ve bu işin yapılması insanlara virüs yaymak için yapılmıyor, kimi ücretli yazılıma tepkisinden, kimi ABD yi sevmediğinden (özellikle Ruslar), kimi zevkine, kimi adı duyulsun diye yapıyor. Windows 8 ve sonrasının kırılma hikayesi KMS ile başladı. KMS, aslında Windows'un kurumsal firmalarda / üniversitelerde toplu lisans girişi yapılması için yaptığı bir kolaylık. KMS sunucuları ile bu sistemler kolaylıkla aktif olabiliyor. Burda olay şu, KMS sunucuları hangi isteğe hangi algoritmayı kullanarak nasıl cevap veriyor? Bunu bilgiyi tersine mühendislikle bulabilirsen sen de kendi sunucunu yapabilirsin. Günümüz KMS crack leri bu şekilde çalışıyor. Windows KMS sunucusuna istek attığını düşünürken aslında cracker ların geliştirdiği o programa istek atıyor ve beklediği sonuçları alıyor. Bugün bu crack işi öyle ilerlediki birisi Android için KMS server yazmıştı. Telefondan açıyorsun sunucuyu bağlanan herkesin sistemi etkinleşebiliyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 tl ye satılan lisanslar Çin'den alınıyor onlar da sağdan soldan topluyorlar. Aktif olabilen lisanslar müşteriye veriliyor. Taa ki kara listeye düşene kadar çünkü tek kişilik lisans bile birden fazla bilgisayarda etkinleştirilebiliyor. Microsoft bu iş için sağlam bir altyapıya sahip değil. Bana göre bunu bilerek yapıyorlar ama yine de kesin olarak bilemicem.

Oyla:

wquzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami GÜVEN
Cihazım
xiaomi Mi a3
Meslek
emekli
Konular
3
windows 10 proyu kur kms ile aktif et micrasoft hesabı ekle sonra micrasoft tun sitesinden aynı pc ile windows 10 indir flaşa at formatla yeniden kurarken aynı micrasoft hesabıyla kur hiç sorun olmaz onlarca pc ye böyle kurdum.son olarak çalıştıra winver yaz göreceksin microsoft hesabıyla dijital lisanslanmıştır diyecek

Oyla:
Üst Alt