Yardım Fredos pc win10?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba iyi forumlar,
Hocalarım ben freedos bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba windows yükledikten sonra kmspico tarzı uygulamalarla lisanslasam ya da 5-10 tlye orijinal win 10 aktivasyon kodu alsam uygulamaları çalıştırmada ya da farklı şeylerde sorun çıkar mı?
Teşekkürler

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Kmspico ile cracklemeye ben sağlıklı bakmıyorum.

Yerinizde olsam retail lisans satın alırım, 5-10 liraya değil 60-80TL arası satılıyor. 5-10 liraya sattıkları toplu lisanslardır yani tek kullanımlıktır. Patlama olasılığı yüksektir. Tek makine oem lisansları 30 lira civarı. OEM lisansları o makine dışında kullanamazsınız. Retail olursa ileride makine değiştiğinizde lisansınız yine sizin olur.

Lisansladıktan sonra Çalıştır komutuna slmgr.vbs -xpr yazın. Makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyorsa lisansınız sağlamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kmspico ile kırdığınız yazılımın backdoor olarak kullanılmayacağının garantisi varmı? Bir de yukarıda verdiğim komutu yazın bakalım çalıştır'a ekrana ne gelecek.
Bunların hiçbir önemi yok 10-12 senedir crackli kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım. Benim gibi olan milyonlarca kişi var gidip sor hepsine crackten kaynaklı sıkıntılar yaşamışlar mı ?

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Hocam Windows 7 kurup lisanslayın sonra Windows 10 a yükseltme yapınca lisanslıyor.
Ben daha önce denemiştim hala geçerliliği vardır diye düşünüyorum.

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Bunların hiçbir önemi yok 10-12 senedir crackli kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım. Benim gibi olan milyonlarca kişi var gidip sor hepsine crackten kaynaklı sıkıntılar yaşamışlar mı ?

KMS sisteme backdoor açıyor. Sürekli bellekte servisi aktiftir biraz kurcalarsanız görürsünüz. Ha bu demek değildir ki ortada bir problem var. Problem yok evet, ama ben şahsen kredi kartı bankacılık işlemlerimi kullandığım bir makinede KMS olsun istemem. Nereye ne veri gönderdiğini asla bilemezsiniz. Ayrıca KMS 180 günlük crack atıyor, otomatik olarak bunu yenilediği için siz farkında olmadan lisanslandığını düşünüyorsunuz. "Makine kalıcı olarak etkinleştirildi" uyarısını görmeden hiçbir lisansa güvenmeyin. Kullanıp kullanmamak tabii ki kişinin tercihine kalmış, para vermek istemeyen alsın kullansın. (Riskleri ile beraber)

"Hiçbir farkı yok diğerlerinden var diyenlere de inanma. (Var diyenlerde technopat'ın kendini bir şey zanneden gereksiz üyelerinden birisidir)"

şeklindeki cümlenizin ardından aradaki farkı açıklama ihtiyacı hissettim. Birinde lisansını ödersiniz kafanız rahat eder. Diğerinde yine kullanırsınız ancak risk kapısı daima açıktır. Bu arada Technopat gibi sitelerde de hiçbir şekilde üyeliğim yoktur.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocalarım hepinize teşekkür ederim üniversite öğrencisi olduğum için Windows 10 education activasyon kodunu ücretsiz bir şekilde edindim onu kullanacağım.
nereden edindiğinizi öğrenebilir miyim office 365 kullanıyorum fakat windows 10 kodu alamadım. Linki özelden atabilir misiniz ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kmspico ile lisanslanır herhangi bir sıkıntı olmaz para vermeye değmez Windows için. Hiçbir farkı yok diğerlerinden var diyenlere de inanma. (Var diyenlerde technopat'ın kendini bir şey zanneden gereksiz üyelerinden birisidir)
Hocam lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım. Dediğiniz işlem illegal bir yöntem ve sıkıntı olmayacağı konusunda garanti veremezsiniz. Her ne kadar link paylaşımı olmasa bile korsan (warez) işlemler hakkında övücü sözlerden kaçınalım.

Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Microsoft'un satmış olduğu lisans ile E-Ptt Avm, N11 gibi sitelerden 15-20 TL miktarına satılan lisanslar aynı değildir.
Tamam, Windows aynı değişen bir şey yok ancak lisanslar aynı değil.

Korsan ile Orjinal arasında büyük fark vardır. Korsan'da kullanamadığınız veya kullanması imkansız olan bir fonksiyonu siz orjinalde kullanabilirsiniz. Ayrıca korsan olup virüssüz program, işletim sistemi bulmak tamamen imkansız!
Siz farkında değilsiniz, yıllardır kullanıyorsunuz korsanı. Nereden biliyorsunuz? Belki de arkaplanda belge, resim gibi dosyalarınız çalınıyor.

Şahsen, Office 2010 Cracklesem, internete yayına koysam. İçine virüs ekleyip kullanıcıdan habersiz bir şekilde verilerine erişirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10-20 tl te lisans alın ömür boyu kullanın.
Yanlış bilgi.

10-20 TL'ye alınan lisans key'leri tek kullanımlıktır. Sonraki format işleminde tekrar aynı lisans girilemez.
Microsoft'tan alınan lisans key ömür boyudur.

Son düzenleme:
Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Durum şu arkadaşlar...
Bu tarz işletim sistemi lisansı satan firmalar yüklü bir ücret ödeyerek sınırsız şekilde üretecekleri lisansı satın alıp bunlardan uniq olarak yeni lisanslar üretip bu bahsettiğiniz fiyatlara satabiliyorlar. Yani Microsoft açısından bu durum gayrı resmi ve dolayısıyla da kopya, yani bir nevi korsan üretim...
Siz bu lisanslar ile kurulum yaptığınızda sorunsuz çalışır ama o lisansın orijinali satın alındığında sizin key geçersiz kalır.
Eğer cihazınıza format atar veya yükseltme yaparsanız da o lisans aktif olmayacaktır.
Yoksa orijinali 1000 TL ye satılan bir win 10 lisansının piyasada 20 liraya satılması size mantıklı geliyor mu?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Alttaki cümleyi acarmisin.?
Nasi bir sistemki ..Microsoft un gizli keylerine ulasip bunu satabiliyor.Microsoft gbi bi firma enayimi de sinirsiz lisans ureten bi sistemden habersiz.

"Bu tarz işletim sistemi lisansı satan firmalar yüklü bir ücret ödeyerek sınırsız şekilde üretecekleri lisansı satın alıp"

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
10-20 TL'ye alınan lisans key'leri tek kullanımlıktır. Sonraki format işleminde tekrar aynı lisans girilemez.

Hocam bunu bende böyle sanıyordum ama önceki bilgisayarımda yaklaşık 6 ay kullandığım kodu 1 ay önce yeni bilgisayarıma da girdim şuan ikisinde de aktif kullanılıyor.

Oyla:
Üst Alt