Yardım Fredos pc win10?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba iyi forumlar,
Hocalarım ben freedos bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba windows yükledikten sonra kmspico tarzı uygulamalarla lisanslasam ya da 5-10 tlye orijinal win 10 aktivasyon kodu alsam uygulamaları çalıştırmada ya da farklı şeylerde sorun çıkar mı?
Teşekkürler

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam, üniversite öğrencilik durumu olan varsa zaten bedavaya alabiliyorsunuz, belki haberiniz yoktur. Geçen gün bir haber vardı 7 ve 8 den geçişle hala orjinal 10 alınabildiğine dair, doğruluğuna dair net bilgim yok ama.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hocam, üniversite öğrencilik durumu olan varsa zaten bedavaya alabiliyorsunuz, belki haberiniz yoktur. Geçen gün bir haber vardı 7 ve 8 den geçişle hala orjinal 10 alınabildiğine dair, doğruluğuna dair net bilgim yok ama.

Bakayım hocam

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Durum şu arkadaşlar...
Bu tarz işletim sistemi lisansı satan firmalar yüklü bir ücret ödeyerek sınırsız şekilde üretecekleri lisansı satın alıp bunlardan uniq olarak yeni lisanslar üretip bu bahsettiğiniz fiyatlara satabiliyorlar. Yani Microsoft açısından bu durum gayrı resmi ve dolayısıyla da kopya, yani bir nevi korsan üretim...
Siz bu lisanslar ile kurulum yaptığınızda sorunsuz çalışır ama o lisansın orijinali satın alındığında sizin key geçersiz kalır.
Eğer cihazınıza format atar veya yükseltme yaparsanız da o lisans aktif olmayacaktır.
Yoksa orijinali 1000 TL ye satılan bir win 10 lisansının piyasada 20 liraya satılması size mantıklı geliyor mu?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
10-20 tl ne kadar riskli olabilirki al gitsin kullan sorun çıkarsa bedava crackletirsin

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Benim tavsiyem nette satılan ucuz keyleri alman. Çünkü crack gibi uygulamalar arkada ne iş yaptığı belli değil. Bende. 15 liraya almıştım 3 yıl önce hala kullanıyorum güncellemeleri sorunsuz alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gitti gidiyor da pro versiyonu 6 lira yani hiç bir şey

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Durum şu arkadaşlar...
Bu tarz işletim sistemi lisansı satan firmalar yüklü bir ücret ödeyerek sınırsız şekilde üretecekleri lisansı satın alıp bunlardan uniq olarak yeni lisanslar üretip bu bahsettiğiniz fiyatlara satabiliyorlar. Yani Microsoft açısından bu durum gayrı resmi ve dolayısıyla da kopya, yani bir nevi korsan üretim...
Siz bu lisanslar ile kurulum yaptığınızda sorunsuz çalışır ama o lisansın orijinali satın alındığında sizin key geçersiz kalır.
Eğer cihazınıza format atar veya yükseltme yaparsanız da o lisans aktif olmayacaktır.
Yoksa orijinali 1000 TL ye satılan bir win 10 lisansının piyasada 20 liraya satılması size mantıklı geliyor mu?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Evet hocam haklısın fakat çevremde kimse orijinal win 10 almadan çatır çatır kullanıyor. Şimdi orijinal alıp 1300 tl vermek saçma geliyor.

Oyla:

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
10 tl lik lisanslar gerçek lisanslar değil ordan satın almanızla kaçak lisanslamanız arasında fark yoktur.

Oyla:

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
OEM Key adıyla internette bulabilirsiniz

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
ben 70 tl ye 2019 office ve w10 aldım. office 16 da olabilir hatırlamıyorum. 7 8 aydır kullanıyorum başka bir pc de 1 yılı aşkındır kurulu. babamın pc de de 9 10 ay felan oldu

Oyla:
Üst Alt