Yardım Forum reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global betav9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 4lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yahu forma girdim resmen çile çekiyorum sormam gerekn bir konu var onu sorup öğrenmek ve buradaki yardım edecek kişilere teşekkür edip çıkacaktım.. ama aşağıda görselini attığım şekli ile ekranı kullanmakta zorlanıyorum çünkü heryer reklam forma sayfaya ulastirmiyor bu iletiyi de yazabilmek için dakikalarca uğraştım..resmen taciz bu.. adeta tecavüz bu nedir sinirlendim formu kullanmadan çıkacaktım ama ben gibi aynı durumda olan veya çözüm üreten varsa ses versin gerçekten iki satır form da takip edemeyeck isek Trendyol tecavüzünden fırsat bulup yazık ölmüş üzerimize 2 kürek kum toprak atın ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    163 KB · Görüntüleme: 65

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Takdir edersiniz ki forumların temel gelir kaynağı reklamlar. Müstehcen içerik olmadıktan sonra anlayışla karşılamak lazım. Çaresi ise, Samsung İnternet browser mesela, içerisine reklam önleyici eklenti kurabiliyorsunuz

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Takdir edersiniz ki forumların temel gelir kaynağı reklamlar. Müstehcen içerik olmadıktan sonra anlayışla karşılamak lazım. Çaresi ise, Samsung İnternet browser mesela, içerisine reklam önleyici eklenti kurabiliyorsunuz
Sitenin geliri reklam da her sayfada 1 tane köy 10 tane değil. Arkadaş koyupmasin mı diyor. Sadece dediği çok koyuyorlar. İyi forumlar.

Oyla:

nenox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Yaptığın şey çok ama çok büyük ayıp. Terbiyesizlik hatta. Tecavüze uğramış biri olarak şu başlıktan tiksindim. Nefret ettim. Kullandığınız dile dikkat edin sonra eleştirin neyi eleştiriyorsanız.
Forumda mükemmel bir bilgi kaynağı var. Buna karşılıksız bir şekilde zaman ayıramaz kimse. Ayrıca unutmayın bir hizmet bedava ise oradaki ürün sizsinizdir.

İyi forumlar.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Sitenin geliri reklam da her sayfada 1 tane köy 10 tane değil. Arkadaş koyupmasin mı diyor. Sadece dediği çok koyuyorlar. İyi forumlar.
O husustaki şikayetinizi forum yöneticilerine iletebilirsiniz. 10 taneyi uygun gören kendileri, talep gelirse 1 taneyi uygun görecek de kendileri. Ayrıca dediğim gibi, reklam görmek istemeyen için çareler yok değil.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Forumun giderlerini karşılanması için reklam olması şart. Ben admin olarak kendim reklam engelleyici kullanmadan geziyorum forumda ve rahatsız eden bir kısım olursa, beni rahatsız eden herkesi rahatsız eder düşüncesiyle düzenleme yapıyorum.

Google reklam yerleşimini mobil kullanıcılar için kendisi ayarlıyor. Masaüstü site kullanımına bakarsanız hiç bir reklamın rahatsız etmediğini zaten görebilirsiniz. Mobil içinde aynı şeyi düşünüyorum ama mobil kullanım zor olduğu için ister istemez kullanıcıları rahatsız edecek şekilde reklamlar çıkabiliyor buna da yapabileceğimiz birşey yok.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Selamlar hürmetler yol gösteren fikir verenlere teşekkürler,eleştirenlere saygi duyuyorum..
Sorun şu ki; mobil olarak ekranı tamamıyla kapatan ilk zaman diliminde hiç hir şekilde gitmeyen deaktif edilmeyen çekilmeyen izin verilmeyen durumuna tepki verdim..
Taciz ve tecavüzün kelime terim anlamını bildiğim ve reklamların özellikle alışveriş sitelerin biz son kullanıcılara yaptıklarıni buna benzetmeyenler var ise soyleyecek sözüm yok..
Ekim ayında başlayan bu yoğun taciz kabak tadından hallice olmaya başladı,Kasım firsatlari,kara cuma,yeni yıla hazırlık,gelen yeni yıl hediyesi,yeniyol arefesi, yeniyil,yeni yıldan sonra,Şubat fırsatı,Şubat hediye yağmuru,sevgililer günü,sevgiler günü sonrası, önümüzde yeni reklam serisi var ama bu yoğunlukta olmaz eminim..

Reklama hak veriyorum ama bu kadarınin zorla dayatilmasina zorla biyerlerimize sokulmasina önümüzde zorba bir soyguncu gibi karşıma dökülmesine sözüm... Bana kizanlarinda affına sığınıyorum .. ilgili gerekli yönlendirme için minnettarım ama bu kadar fazla reklam aradığımız şeye ulaşmamızı engelliyor amacından çıkıp tacize giriyor..fark edinki yolda yürüyor ve bir yerlere yetişmeye çalışıyorsunuz ve önünüzü günlük hayatta da olan el broşürü dağıtan bir çok kişi kapladı gitmeniz gereken yerede yetismeniz gerek, ama sürekli istemsizce size elinizw yüzünüze gözünüze zorla broşür tutulması sizi ne kadar mutlu eder.. mutsuzluğunuzu sinirinizi söylemiyor.. ne kadar mutlu olursunuz ?

Admin ve forumdaslarimdan da başlık için özür dilerim anlayışınız özveriniz sabriniz için teşekkür ederim..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt