Yardım Forum reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global betav9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 4lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yahu forma girdim resmen çile çekiyorum sormam gerekn bir konu var onu sorup öğrenmek ve buradaki yardım edecek kişilere teşekkür edip çıkacaktım.. ama aşağıda görselini attığım şekli ile ekranı kullanmakta zorlanıyorum çünkü heryer reklam forma sayfaya ulastirmiyor bu iletiyi de yazabilmek için dakikalarca uğraştım..resmen taciz bu.. adeta tecavüz bu nedir sinirlendim formu kullanmadan çıkacaktım ama ben gibi aynı durumda olan veya çözüm üreten varsa ses versin gerçekten iki satır form da takip edemeyeck isek Trendyol tecavüzünden fırsat bulup yazık ölmüş üzerimize 2 kürek kum toprak atın ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    163 KB · Görüntüleme: 65

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Reklamsız forum olmaz. Reklam olmadan forum gezilmez. Geziyorsak bu foruma para harcayan arkadaşların hakkını yemiş oluruz. Bana bu sözlerim yüzünden kızan üyeler olabilir, ama bu böyle. Bazı siteler reklam engelleme uygulamalari kullanan kişileri siteye bile sokmuyor.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
"Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız."

Ben size küfür ediyorsunuz demedim hocam uyarı vermek de hattime değil yönetici falan da değilim bir forum üyesi olarak hatırlatma yaptım sizin için normal olan kelimeler başkası için kırıcı oluyor o yüzden yazdım
Ozmaan aynı hassasiyeti benim tarafıma geç ve izle oku..

Şu ileti doğrumu .. bölüm yoneticisi de ileti attı şimdi bana uyarı veriyor.. önce bu iletiyi ve sonunu okuyun anlayın
Bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam reklam var mobildede sitedede. Ama Tecavüz dü Tacizdi yok artık. Kimse sana zorla bir şey dayatmıyor. Ben reklam istemiyorum diyorsan, ya internet browser ını değiştir. Yada Foruma girme bu kadar basit.

Forma girme diyen biri sizce uyarıyı hak etmiyor mu ?

Oyla:

mguldali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
E-ticaret,Bakım pr
Konular
3
Bunun için ben de konu açacaktım.Fakat vazgeçtim. Bir sebebi vardır diye düşündüm.
Ama cidden insanı boğuyor ve bazen girmek istenilen konuya istesen de giremiyorsun. Bir kac kere sayfayı yenilemek gerekiyor.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Reklamsız forum olmaz. Reklam olmadan forum gezilmez. Geziyorsak bu foruma para harcayan arkadaşların hakkını yemiş oluruz. Bana bu sözlerim yüzünden kızan üyeler olabilir, ama bu böyle. Bazı siteler reklam engelleme uygulamalari kullanan kişileri siteye bile sokmuyor.
İleti attım ve durumu tekrar izah ettim.. ben diyorum ki forma giriyorum ama formu kullanacak alanım yok reklamdan ekranımda safi reklam var ve forma dair hiç bir yere ulaşamıyorum.. Hollywood isimli kullanıcı da atmış aynı durumu benle aynı şeyi yaşamış.. reklam oke bı yere kadar anladık ama siteye girip kullanamaz isek bu durum siteden uzaklaştırmak mi ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
İleti attım ve durumu tekrar izah ettim.. ben diyorum ki forma giriyorum ama formu kullanacak alanım yok reklamdan ekranımda safi reklam var ve forma dair hiç bir yere ulaşamıyorum.. Hollywood isimli kullanıcı da atmış aynı durumu benle aynı şeyi yaşamış.. reklam oke bı yere kadar anladık ama siteye girip kullanamaz isek bu durum siteden uzaklaştırmak mi ?

Bende sıradan kullanıcıyım. Çok rahat giriyorum. Reklam alanlari zaten belli. Sürekli forumu kullanirsaniz istediğiniz yere çok rahat ulaşırsınız. Forumu kullanmayı ögrenmelisiniz. Yeni üyenin forumun artılarını görmeyip direkt reklamlara odanlanmasi çokta mantıklı gelmiyor bana.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Bunun için ben de konu açacaktım.Fakat vazgeçtim. Bir sebebi vardır diye düşündüm.
Ama cidden insanı boğuyor ve bazen girmek istenilen konuya istesen de giremiyorsun. Bir kac kere sayfayı yenilemek gerekiyor.
Anlatamadım derdimi lütfen aynı durumda olan siz gibi kişilere ihtiyacım var.. sayfa form girmek için hiç bir alan bırakmıyor.. dakikalarca uğraştım dün gece en son dayanamayıp yazdım ..kizanda benimle.aybi durumu yaşayan da oldu kesinlike ama gerildim derdimi anlatamıyorum çünkü bende reklam engelleme vs gibi herhangi biseyde yok.. andı durumda olmamız lazimki bizleri anlasınlar gerçekten forma ulaşamadım dakikalarca ve ekran resmide aldım

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Tarayıcı kaynaklı olduğunu belirttim arkadaşlar. Bende kalkıp oraya reklam gelmesini istemem zaten?

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Bende sıradan kullanıcıyım. Çok rahat giriyorum. Reklam alanlari zaten belli. Sürekli forumu kullanirsaniz istediğiniz yere çok rahat ulaşırsınız. Forumu kullanmayı ögrenmelisiniz. Yeni üyenin forumun artılarını görmeyip direkt reklamlara odanlanmasi çokta mantıklı gelmiyor bana.
Teşekürler ve minnetle biten mesajlar varken sizlerinde sadece reklama takılması bence iyi bir durum degil

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Teşekürler ve minnetle biten mesajlar varken sizlerinde sadece reklama takılması bence iyi bir durum degil

Siz neden birilerine saldırma egilimindesiniz? Forum admini geliyor anlatıyor. Dinlemiyorsunuz.. Üyeler geliyor yine anlamiyorsunuz. Tarayicinizi kontrol edin, değiştirin. 140bin üye var. Demekki sizin cihazda bir sorun var. Bende reklamlar boyle değil. Anlatabiliyormuyum sayın "gereklimi" isimli hocam

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Tarayıcı kaynaklı olduğunu belirttim arkadaşlar. Bende kalkıp oraya reklam gelmesini istemem zaten?
e
Bı durumu izah etmek adına yazdım sadece ana ekran forma girmek için gerçekten hiç iyi değildi.. bunu yaşamadan anlayamazsınız .. ben düz standart bir kullaniciyin formun faydasını daha önce 2 kere gördüğüm için yazma gereği duydum çözüm üretilmesi adına..
Başlığa takilandan tütün
Git forma girme diyen abartiyorsun diyenemi
Saldırgan ileti atıyorsun diyip uyarı çeken bölüm sorumlusunu ararsınız
Yahu kimsede benim penceremden bakmadı tam manası ile...

Ana sayfa giriş anında komple reklama kapatılmış tiklicak klikliyecek alan yok mecburen seni reklama tıklama zorunluluğu getiriyor basıyorsun reklama atıyor.. geri geliyorsun yine aynı senarya
Yine geri geliyorsun yine aynı senaryo..
Bı bende mi oldu mu ?

Formu kullanmak bu kadar zor olmasa gerek demek istedim yardım talep.ettim almadigimiz ah duymadığimiz söz kalmadı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz neden birilerine saldırma egilimindesiniz? Forum admini geliyor anlatıyor. Dinlemiyorsunuz.. Üyeler geliyor yine anlamiyorsunuz. Tarayicinizi kontrol edin, değiştirin. 140bin üye var. Demekki sizin cihazda bir sorun var. Bende reklamlar boyle değil. Anlatabiliyormuyum sayın "gereklimi" isimli hocam
Anlayabiliyor iseniz ? Eğer ben teşekkür edip gerekli şekli ile yönlendirme aldım ama.devami sorun oldu.. siz neyin derdindesiniz ki.. konuya odaklanın kişiye değil.. yardim edenlere teşekkür de ettim..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt