MIUI 11 Forum çöp doldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
*Forumun üye sayısı yüksek ve yoğun
*Çoğunluğu forum işleyişini ve felsefesini bilmiyor.
*Bu kadar yoğunluğa müdahale etme gücü de bir yere kadar.
*Paylaşım ve yardımlaşma düşüncesinde olan üye sayısı çok az.
*Forum Çöp olmadı ama yarı sosyal medya formatına dönüştü.

Not: konu sahibi ile aynı düşüncedeyim ama yukarıdaki sebeplerden dolayı bunun önüne tamamen geçmek mümkün görünmüyor.
Şöyle bir çalışma yapılsa ki bu kurumsal (asus, samsung vb) şirketlerde talep ve şikayetlerin oluşturma platformlarında kullanılan formatlar var.
çok bilinen olduğundan örnek atmıyorum web sorumlumuz ve yöneticimiz bakarlar sonuçta php uzmanları onlar.
yeni konu aç a tıkladığımızda;
1- select box lar ile seçenekler gelse ve benzer konular açılsa ve seçsek Popüler SSS
2- varsayalım yok olmayınca diğer den açtı bunu da yayınlama ekibi onayına sunulsa gerçekten yoksa yayınlansa değilse olana yönlendirilip değişiklik yapma (olana) ile tamamlansa bu sorun olmaz ama kullanıcıları az biraz kasar ama daha temiz bir platform olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustalardan ayrıca özür ukalalık yaptıysam belki de düşünüldü ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçildi :)

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Insani forumdan soğutuyorlar
Tek konu üzerinden yapılan yorumlar sizi rahatsız ediyorsa takip etmeyin hocam sizi soğutan durum nedir böyle çöp doldu gibi konuşmalar yapmanızda çok saçma insanlar tabiki verilen tarihe göre beklicek yorum yapıcak burası herkese açık bir platform lütfen.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
*Forumun üye sayısı yüksek ve yoğun
*Çoğunluğu forum işleyişini ve felsefesini bilmiyor.
*Bu kadar yoğunluğa müdahale etme gücü de bir yere kadar.
*Paylaşım ve yardımlaşma düşüncesinde olan üye sayısı çok az.
*Forum Çöp olmadı ama yarı sosyal medya formatına dönüştü.

Not: konu sahibi ile aynı düşüncedeyim ama yukarıdaki sebeplerden dolayı bunun önüne tamamen geçmek mümkün görünmüyor.

Hocam ne güzel yazmışsın. Eline sağlık clap~~

Bazı durumlarda müdahale şart tabi ki, ama gördüğünüz üzere hiç bir yönetici kimseyi kırmak istemiyor. Forumumuzda elbette kurallar var ama kuralların en başında sevgi ve iyi niyet geliyor. Biz bir aileyiz ve aileler en güzel şekilde yaşarken birbirlerini asla incitmez. Tabi yeri geldiğinde aile büyüklerimiz şamarı esirgemeyeceklerdir haha--

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Şöyle bir çalışma yapılsa ki bu kurumsal (asus, samsung vb) şirketlerde talep ve şikayetlerin oluşturma platformlarında kullanılan formatlar var.
çok bilinen olduğundan örnek atmıyorum web sorumlumuz ve yöneticimiz bakarlar sonuçta php uzmanları onlar.
yeni konu aç a tıkladığımızda;
1- select box lar ile seçenekler gelse ve benzer konular açılsa ve seçsek Popüler SSS
2- varsayalım yok olmayınca diğer den açtı bunu da yayınlama ekibi onayına sunulsa gerçekten yoksa yayınlansa değilse olana yönlendirilip değişiklik yapma (olana) ile tamamlansa bu sorun olmaz ama kullanıcıları az biraz kasar ama daha temiz bir platform olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustalardan ayrıca özür ukalalık yaptıysam belki de düşünüldü ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçildi :)
Bu öneriler zaten standart forumlarda uygulanıyor, en azından biz kendi forumumuzda uygulayabiliyoruz, ama buradaki yoğunluk ve açılan konu sayısı ile uygulanabilirlik imkanı yok maalesef.

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Gercekten sıktı artik bu miui 11 güncelleme gelmiycekmi, ne zaman gelecek, neden gelmiyor. Hep ayni konular forumu çöp oldu. Tek konu üzerinden neden gidilmiyor anlamıyorum. Verilen tarihler belli. Miui 10 da ayni olmustu. Sabredin biraz yahu
Burdan devam edin arkadaşlar

Bence bu kadar sorun etmeyin sonucta alti ustu bi forum insanlar kendilerine stres atiyor zaman geciriyor yeri geliyor sohbet yeri geliyor bilgi ediniyor birakin takilsinlar kendikerine kalp kirmaya gelmez 3 gunluk dunya

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Ne yapalım, asıp, keselim mi aynı konu ve soru soranları
Varmı bir öneriniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Technopat sitesindeki gibi konu başlığı yazarken mevcuttaki benzer konular listelenebilir. Hatta konu ismi atıyorum %75'ten fazla ise konu otomatik olarak birleştirilebilir yahut yeni konuya izin verilmeyebilir. Bu tarz önlemler ile bir nebze önüne geçilebilir düşüncesindeyim.

TypeR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
XxXxX
Cihazım
XR7
Konular
2
Doğru diyorsunuz :) ben foruma bugün kayıt oldum siz gene biraz daha içindesiniz forumun. Yazılan, çizilenleri görüyorsunuz daha bugün yaşadığı sorunla ilgili konu açıp aslında o sorunun forumda bir başka kişi tarafından açıldığını ve çözüldüğünü bilmeyenler var aslında yukarıdaki küçük Ara butonunu kullansalar yada sorun + miui türkiye + google üçlemesi bir arama yapsalar karşılarına çıkacak. Maalesef her insan sizinle aynı düşüncede değil MANUPLE hocamız güzel açıklamış bu durumu, yönetici arkadaşlar bu durumda konuya müdahil olsalar bu sefer katı forum izlenimi ortaya çıkar bunuda pek istemiyorlar sanırım. Lucas.Rintaro hocamın dediği gibi yapılabilecek en güzel yöntem bu gibi görünüyor ama onada uyulacağından pek emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt