MIUI 11 Forum çöp doldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
*Forumun üye sayısı yüksek ve yoğun
*Çoğunluğu forum işleyişini ve felsefesini bilmiyor.
*Bu kadar yoğunluğa müdahale etme gücü de bir yere kadar.
*Paylaşım ve yardımlaşma düşüncesinde olan üye sayısı çok az.
*Forum Çöp olmadı ama yarı sosyal medya formatına dönüştü.

Not: konu sahibi ile aynı düşüncedeyim ama yukarıdaki sebeplerden dolayı bunun önüne tamamen geçmek mümkün görünmüyor.
Aynen hocam, Siz bu işi biliyorsunuz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Kendi çapımda forum sahibi olunca bilmek gerekiyor hocam... Bizde sayı düşük ve yoğunluk şimdilik idare edebileceğimiz şekilde olduğundan her şeyi yerli yerinde tutabiliyoruz.

Forumun sosyal medya çöplüğü formatına dönüşmesine şimdilik izin vermiyoruz.

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44

+ Xiaomi kullanan kişilerin (daha çok kullanıcısı olan Huawei gibi markalara nazaran) başına daha çok yazılımsal ve donanımsal arıza gelmesi muhtemel olduğu için forumun bu kadar konuya ev sahipliği yapması da normal. Foruma bakılırsa sanılır ki ülkede iki kişiden birisi xiaomici :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Alternaif başka forum olmaması

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Aga size ne oluyor.Cozebilmis degilim.Adamlar orda kendilerine yeni dünya kurmuş.Kimseye birşey dedikleri yok,siz adamlara laf çarpıp duruyorsunuz.Birakin adamları.Kalabalik felan da yok ortalıkta.

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Burası ne sosyal medya ne de teknik olarak forum. Biz bir aileyiz diyoruz ve aile üyeleri birbirlerinin heyecanını paylaşıyor. Güncellemeyi birlikte bekleyerek heyecanlanacağız ve muhtemelen (olmasa daha iyi ama) "miui 10'a nasıl dönerim" başlıkları altında birlikte dertleneceğiz. Burası ne diğer forumlar gibi desteğini al git yeri ne de sosyal medya kadar lakayit bir ortam. Sadece biz bir aileyiz mottosuyla bakıp oradaki samimiyeti anlayabiliyorum hocam. Bu arada düşüncenize de saygılıyım, bakışaçımı paylaşmak istedim.:)

survivor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SY
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Gercekten sıktı artik bu miui 11 güncelleme gelmiycekmi, ne zaman gelecek, neden gelmiyor. Hep ayni konular forumu çöp oldu. Tek konu üzerinden neden gidilmiyor anlamıyorum. Verilen tarihler belli. Miui 10 da ayni olmustu. Sabredin biraz yahu
Burdan devam edin arkadaşlar

Ben bir de insanlardaki sabırsızlığa bir anlam veremiyorum. Bu kadar işsiz bu millet ? Arkadaş duyurusu yapılmış tarihi az çok belli. Bin tane yazı yazmanın anlamı nedir ya ? Hadi burası yine iyi asıl community i görün siz orası iyice çöplük oldu. 2 konu var sadece konuşulan mi band 4 türkçe ve miui 11. Önüne gelen orada bir de başlık açıyor valla soğudum bende forumlardan.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam aslında kendi fikrimi söyleyim size tek gün belirleyip örnek veriyorm Red mi not 7 29 Ekim gibi global de dahil piyasa sürseler işlerini güzel yapsalar hiç bir sorun kalmayacak. Birine 25 inde geliyor diyor beta için biri diyor Çin için biri diyor Hindistan felan doğal olarak insanların kafası karışıyor. O yüzden konu açıldıkça açılıyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu tarz bir konu açmak yerine rahatsız olduğunuz, forumda bulunmaması gerektiğini düşündüğünüz, forum kurallarımıza aykırı olduğunu fark ettiğiniz konuları ve mesajları mesaj altında yer alan rapor butonuna tıkladıktan sonra nedenini de belirterek yönetim ekibimize bildirebilir ve bizlere yardımcı olabilirsiniz. Forum adabına uygun olmayan davranışları eleştirirken, forum adabına aykırı davranmışsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt