kendi güncellemeside var galiba. son düzenlemeye baktım acaba başka bişey mi değiştirdi diye sormuştumYönlendirme yapmam yasak gereğinden dolayı bilgi veremiyorum, şuan güncel versiyon kendim kullanmakta ve takipteyim.
kendi güncellemeside var galiba. son düzenlemeye baktım acaba başka bişey mi değiştirdi diye sormuştumYönlendirme yapmam yasak gereğinden dolayı bilgi veremiyorum, şuan güncel versiyon kendim kullanmakta ve takipteyim.
Hocam başkaları üzerinde bir kaç değişiklik yapıyorlar. YO bırakmak zorunda kaldı ve FM'nin güncellemeye devam edeceğini duyurdu.kendi güncellemeside var galiba. son düzenlemeye baktım acaba başka bişey mi değiştirdi diye sormuştum![]()
Kusura bakmayın mesajınızı çalışırken gördüm ancak cevaplayamadımilkerekmekci, gizlenen sohbeti nasıl buluyoruz tekrar getiremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim cevaplayım sol ust köşedeki WhatsApp yazısına tıklıyormusuz
WhatsApp girdiğiniz de sağ 3 noktadan YoMods veya FmMods belirtilmekte. Drive maalesef çalışmıyor çünkü orijinalin dışında olduğu için servis sağlayıcılar onay vermiyor.FM whtsapp com.wp uzantısını kullanıyorum. Yani başknda yo veya FM yazmıyor. Google drive mesaj yedekleme bulamadım? Yardımcı olabilir misiniz?
Drive olaydı iyiydi, onun dışında 4 seneden beri kullanıyorum, daha öncesinde drive bağlantı hatası veriyordu, şimdi drive hiç yokWhatsApp girdiğiniz de sağ 3 noktadan YoMods veya FmMods belirtilmekte. Drive maalesef çalışmıyor çünkü orijinalin dışında olduğu için servis sağlayıcılar onay vermiyor.
Olsa iyi elbet ama 3. kişiler tarafından düzenlendiği için güvenlik açısından mümkün değil. Ayrıca WhatsApp bu sürümleri ne kadar kapatmaya çalışsa da açık çok olduğundan mümkün değilDrive olaydı iyiydi, onun dışında 4 seneden beri kullanıyorum, daha öncesinde drive bağlantı hatası veriyordu, şimdi drive hiç yok![]()
Maalesef hocam Whatsapp'ın kendi uygulamasında böyle birşey yok ve plus versiyonda da mevcut değil.Merhaba fmwatsap kullanıyorum rehberimde olmayan kişilerin mesaj atmasını engelleme özelliği varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim