- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 13
Sohbetleri sildiğimde video ve resimleri de sili işaretleme rağmen galeride halen görünüyorlar. Bunun bir çözümü var mı?
Kullandığınız eski versiyon ve uygulama fixlendi.Uygulamanızı uygun olanı ile birlikte güncelleyin sorun kalmayacaktır.Son güncellemeden sonra aralıklarla bu uyarı geliyor. Karşılaşan oldumu?
Hepsi aynı sadece aynı telefona 4 adet sürümü de kurabilirsiniz. "com.whatsapp" olan orjinal sürüm yerine geçiyor ve onu silip plus versiyonu kurabilirsiniz. Ancak isterseniz orjinal sürümün yanına diğer sürümleri kurup da kullanabilirsiniz tercih sizin.linktekilerden hangisini indirip kurmak lazım farklari nedir acaba?
Hocam öncelikle normal ayarlardan son görülmenizi açmanız ve plus versiyon üzerinden de Son görülmeyi dondur seçeniğini kapatmanız lazım.Selamlar, uygulamayı yeni kullanmaya başladım,öncelikle detaylı içeriği paylaşan arkadaşa teşekkürler emeklerine, bir kaç aklıma takılan soru var, deneyimli arkadaşlar cevaplandırabilirse sevinirim ;
ilk olarak diğer kişilerin son görülmesini görebilmek ve okundu bilgisini görebilmek için, normal whatsapp ayarları kısmından bu ayarlar açık mı olmalıdır yoksa kapalı olsada fmwhatsapp ayarlarından açtığımızda program gereğini yapar mı
şu anda bendeki mevcut ayarlar şu şekilde :
normal whatsapp ayarlarında :Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
fmwhatsapp ayarlarında :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bir de farklı bir tema seçimi yaptım fakat gelen linklerin açıklama başlıkları siyah renkte çıkıyor ayarlardan değiştirmek için araştırdım ama hangi kısmın etkilediğini göremedim, aşağıdaki şekilde okla gösterdiğim siyah yazı olan yerler :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam orjinal whatsapp üzerinden sohbet yedeğini hemen yedekleyin ve orjinal sürümü silin ve "com.whatsapp" olan sürümü yükleyin. Normal apk kurulumu yapın ve sohbet geri yükleme alanı karşınıza çıkacaktır. Eğer silmeden plus kurmak istiyorsanız uygulamanın klasöründe ismini değiştirmeniz ve gereken dosyaları içine kopyalamanız gerekiyor.Uygulama iyi hoş da bir türlü whatsapp yedeğimi taşıyamadım,klasör olarak taşıdığımda sohbet başarıyla kopyalandı diyor ama ortada bir şey yok,
buluttan çekiyorum o hiç çalışmıyor zaten
Önemli Not:
Uygulama giriş ekranındaki "Geri yükleme" plus versiyon kullanırken aldığınız yedeği geri yüklemede çalışmakta bu yüzden normal kurulum gerçekleştirmeniz lazım.
O zaman şöyle yapıyorum,yedeği alıyorum klasörün ismini değiştirip WhatsApp'ı siliyorum.Hocam orjinal whatsapp üzerinden sohbet yedeğini hemen yedekleyin ve orjinal sürümü silin ve "com.whatsapp" olan sürümü yükleyin. Normal apk kurulumu yapın ve sohbet geri yükleme alanı karşınıza çıkacaktır. Eğer silmeden plus kurmak istiyorsanız uygulamanın klasöründe ismini değiştirmeniz ve gereken dosyaları içine kopyalamanız gerekiyor.
Not: Uygulama giriş ekranındaki "Geri yükleme" plus versiyon kullanırken aldığınız yedeği geri yüklemede çalışmakta bu yüzden normal kurulum
gerçekleştirmeniz lazım.
Orjinal whatsapp silecekseniz, yedeği alın ve uygulamayı silin, com.whatsapp sürümü yükleyin apk kurulumunu yapın sonrasında geri yükleme işlemi gelecektir. Klasöre birşey yapmanız gerekmiyor orjinalin yerine kuracağınız için.O zaman şöyle yapıyorum,yedeği alıyorum klasörün ismini değiştirip WhatsApp'ı siliyorum.
Daha sonra modlu uygulamayı indirip ismini değiştirdiğim klasörü WhatsApp yapıp direk hiç bir yere uğramadan kuruyorum doğru mudur ?
Hocam bulut üzerinden yükleme yapabiliyor mu bahsettiğiniz sürümOrjinal whatsapp silecekseniz, yedeği alın ve uygulamayı silin, com.whatsapp sürümü yükleyin apk kurulumunu yapın sonrasında geri yükleme işlemi gelecektir. Klasöre birşey yapmanız gerekmiyor orjinalin yerine kuracağınız için.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirvideoya bakabilirsiniz kendim orada örnek verdim işlemler aynı zaten.
(Biraz acemice oldu ve acele ile yükleme yaptım kusura bakmayın.)