- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 16
Hocam şuan için ne olacağı hiç belli değil o yüzden alternatif kullanım yöntemlerini kullanmak da fayda var. QR kod ile yada belli başlı uygulama, modül kullanmaktan başka çare yok.Belki sorum saçma kaçacaktır ama iş için whatsapp'ı yoğun kullanıyoruz. Herhangi bir ban durumu yaşamayız değilmi ? Hani bu durum ciddi sıkıntı yaşatır bana ona göre kurayım. Özellikler çok iyi.
Hatta daha önce bu soruyu sordummu onu bile hatırlamıyorum o kadar yoğunum ki zira konuyuda önceden beğenmişiz belki sorduk arada kaynadı.
Hocam şuan için ne olacağı hiç belli değil o yüzden alternatif kullanım yöntemlerini kullanmak da fayda var. QR kod ile yada belli başlı uygulama, modül kullanmaktan başka çare yok.
Ben bir kere 1 saatlik yedim 2023te, kardeşim de 8 saatlik yemişti 2019da. İkimizin de ilk banıydı ve ikincisi olmadı, ban riski yüksek olan hiçbir özelliği kullanmıyorduk yine de ban yemiştik. Kardeşimdeki 8 saatlik banda "2.si olursa perma ban olacak" şeklinde bir yazı vardı, bende var mıydı hatırlamıyorum ss alıp uygulama geliştiricisine mailden atmıştım.Belki sorum saçma kaçacaktır ama iş için whatsapp'ı yoğun kullanıyoruz. Herhangi bir ban durumu yaşamayız değilmi ? Hani bu durum ciddi sıkıntı yaşatır bana ona göre kurayım. Özellikler çok iyi.
Hatta daha önce bu soruyu sordummu onu bile hatırlamıyorum o kadar yoğunum ki zira konuyuda önceden beğenmişiz belki sorduk arada kaynadı.
QR kod okumada sorun var çözümü henüz yok geliştiriciler bunun ile uğraşmaktalarbu yeni surumde bu sefer ben cihazi baglayamiyorum...yowhatsapp olani diğerlerini de denedim hiçbirinde olmiyor..giris yapiyor diyor ama sonra baglanmiyor
tamamdir bende benden kaynakli diye düşünüyordum..tsk ederjmQR kod okumada sorun var çözümü henüz yok geliştiriciler bunun ile uğraşmaktalar