Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kardeşimde, Note 12 Pro+ telefon var, orjinal whatsapp ı yüklese dahi kendi numarasıyla hiç bir şekilde o telefonda kullanamıyor. Başka telefonlarda kendi numarasıyla giriş yapabiliyor.
Telefonu formatlarsam sorun çözülür mü deneyen oldu mu?
Veya cihazı değiştirmeden orjinal whatsappı kullanabilmesi için ne yapmam gerekir.
Arkadaşlar kardeşimde, Note 12 Pro+ telefon var, orjinal whatsapp ı yüklese dahi kendi numarasıyla hiç bir şekilde o telefonda kullanamıyor. Başka telefonlarda kendi numarasıyla giriş yapabiliyor.
Telefonu formatlarsam sorun çözülür mü deneyen oldu mu?
Veya cihazı değiştirmeden orjinal whatsappı kullanabilmesi için ne yapmam gerekir.
Cihaz banlanmış hocam format işe yaramaz şuan için qr kod ile kullanıma devam edebilirsiniz. Eğer mümkün ise cihazı farklı cihaz gibi gösterebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir. Whatsapp desteğe yazın ama ne zaman ilgilenirler bilemiyorum.
Cihaz banlanmış hocam format işe yaramaz şuan için qr kod ile kullanıma devam edebilirsiniz. Eğer mümkün ise cihazı farklı cihaz gibi gösterebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir. Whatsapp desteğe yazın ama ne zaman ilgilenirler bilemiyorum.
Eskiden birşeyler yapılıyordu şuan bilmiyorum. Ancak işin özünde bi süre kullanamazsınız isterseniz hesabı silip 24 saat sonra yeniden açın belki sistemden düşer.
- WhatsApp Yedeğini Geri Yükleme - Öncelikle hiçbir modlu uygulamanın Google hesabınıza bağlanmayacağını bilmelisiniz. Bazı imza doğrulama sertifika değişiklikleri nedeniyle hiçbir düzenlenmiş veya modlanmış uygulama Google hesabınızla bağlantı kuramaz. ⚠️ Anlatımlar "com.whatsapp" üzerinden...
kopyaladiginiz dosyanjn ismimi değiştirdiniz mi com.fmwhatsapp diye..ondan gormeyebiyor..
Bu arada kullandığınız fmwhatsapp ban yemiyormu numara ya doğrulama kodi geliyor mu ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben artik QR kodla kullanacağım mecburen ban yediğimiz için kuramiyorum...
ama nedense youwhatshapp yedeğini orjinal WhatsApp a yüklediğim de görmüyor..... hicbir sekilde olmuyor
( kac sefer denedjm olmuyor delirtti beni )
...ust uste de yapinca kod un göndermiyor.... eski yedegin isimlerini bile değiştirdim ama.nafile.. videoolarda izledim..whatspi durdurdum dosyarlaeri yapistirdim ama nafieee...ı.bu eski yedek.dosyasini gmail e kayıt.edip.oradan alma şansımız olurmu peki? varmi oyle.bjr yol.. ..
yada youwhatshapp sohbet yedek dosyasini orjinal WhatsApp a gösterip yedegi yuklemenjn bir yolu varmi..