- Adım
- metin
- Cihazım
- adasdasd
- Konular
- 0
Teşekkürler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Whatsapp Yedek Geri yükleme Sorunu?
Arkadaşlar problemi bir türlü çözemedim birşeyi kaçırıyorum sanırım.
Normal Whatsappı google drive yedeklemesi olmadan cihaza yedekliyorum yani whatsapp database klasörüne.
Daha sonra bu database klasörünü komple başka bir klasöre kopyalıyorum.
Whatsapp siliyorum. Sonra tekrar kuruyorum whatsapı açmadan tüm izinleri veriyorum. Ardından daha önce kopyaladığım
database klasörünü whatsapp dizinine kopyalıyorum, üzerine yazıyımmı diye soruyor yaz diyorum.
Whatsapı çalıştırıyorum telefon doğrulamasını geç dedikten sonra google drive ile ilgili soru çıkıyor atla diyorum. Fakat yerel
yedeği görmüyor. Forumda ilker beyin eklediği youtube videolarında da bu böyle. Neden görmüyor yedeği sebebini biliyormusunuz?
Komple whatsapp klasörünü kopyalarak da yaptım ama yedeği bir türlü gösteremedim.
Telefon redmi note 10 bu arada.
Whatsapp üzerinde bir takım sıkıntılar var hocam bende farkındayım bazen çökmeler olabiliyor, güncelleme bekliyoruzAtadığım WhatsApp orijinal bildirim sesi sürekli sıfırlanıyor
Uygulama içerisinde bir çok sorun var ve alternatif olarak diğer konuyu deneyebilirsiniz, web ile ilgili bir sorun hiç yaşamadım ve başıma gelmedi.whatsapp web'e bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor, aynı problemi yaşayan ya da çözüm yolu bulan var mıdır
Zamanla özel atadığımız bildirim sıfırlanma durumu vardı hocam bu paylaştığınızda bu sorun var mı?Uygulama içerisinde bir çok sorun var ve alternatif olarak diğer konuyu deneyebilirsiniz, web ile ilgili bir sorun hiç yaşamadım ve başıma gelmedi.
Uygulama - WhatsApp Plus v18.20 - AlexMods | 27.10.2024
WhatsApp Plus - AlexMods | FM Alternatif v2.24.16.76 WhatsApp Plus, kullanıcıların sevdiği tüm göze çarpan özellikleri bir araya getiren temel WhatsApp uygulamasının bir MOD'udur ve bunu, kullanıcıların beklediği son derece imrenilen bazı özelliklerle geliştirmektedir. WhatsApp platformuna bir...forum.miuiturkiye.net
FM de yaşadığım sorunları bu sürümde yaşamadım zaten birebir aynı, konuyu inceleyebilirsiniz. Özel bildirim denemediğim için bilmiyorum hocam.Zamanla özel atadığımız bildirim sıfırlanma durumu vardı hocam bu paylaştığınızda bu sorun var mı?
Ve Fouad WhatsApp gibi sağlıklı bir anasayfasını bulamadım sürüm tabanının paylaşıldığı ?
Pekala denemek isterim. Bana özelden ya da buradan; bahsettiğim şekildeki orijinal sitesini yollayabilir misiniz hocam?FM de yaşadığım sorunları bu sürümde yaşamadım zaten birebir aynı, konuyu inceleyebilirsiniz. Özel bildirim denemediğim için bilmiyorum hocam.
Bilgi: En stabil YO idi sonrasında FM'ye devretti tabi oda uygulamanın stabilliğini korudu, hakkını yiyemem yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta içinde 2 güncelleme verdi. Güncelleme sonrası bir takım sorunlar çıkınca hemen Fix ile düzeltti bu aralar pek ilgilenemiyor galiba belki müsait değildir bilemiyorum. FM adıyla kullanan başka bir site var ona dikkat edin.