Whatsapp Yedek Geri yükleme Sorunu?
Arkadaşlar problemi bir türlü çözemedim birşeyi kaçırıyorum sanırım.
Normal Whatsappı google drive yedeklemesi olmadan cihaza yedekliyorum yani whatsapp database klasörüne.
Daha sonra bu database klasörünü komple başka bir klasöre kopyalıyorum.
Whatsapp siliyorum. Sonra tekrar kuruyorum whatsapı açmadan tüm izinleri veriyorum. Ardından daha önce kopyaladığım
database klasörünü whatsapp dizinine kopyalıyorum, üzerine yazıyımmı diye soruyor yaz diyorum.
Whatsapı çalıştırıyorum telefon doğrulamasını geç dedikten sonra google drive ile ilgili soru çıkıyor atla diyorum. Fakat yerel
yedeği görmüyor. Forumda ilker beyin eklediği youtube videolarında da bu böyle. Neden görmüyor yedeği sebebini biliyormusunuz?
Komple whatsapp klasörünü kopyalarak da yaptım ama yedeği bir türlü gösteremedim.
Telefon redmi note 10 bu arada.
Orjinal whatsapp uygulamasında normal yedekleme işlemini tamamlayıp mevcut uygulamayı sildiğinizde onun yerine kurmanız gereken
com.whatsapp olan apk dosyasını kuracaksınız. Klasör ile ilgili herhangi bir işlem yapmıyorsunuz.
Ancak 2 veya daha fazla whatsapp sürümü kuracak iseniz klasör ile bir kaç değişim işlemi yapıyorsunuz. Anlatılan yedeklerde yedeği nasıl görmüyor? Bakın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
anlatım mevcut ve video da anlattığımdan farkı yok.
Whatsapp+ sürümlerde GDrive hiçbir zaman çalışmaz, çünkü çalıştığı taktirde whatsapp bunu algılayacak ve size geçici olarak ban atacaktır.