Mi 9se icin ciksaydi bi cin sitelerindemi paylasiyolar anlamadim ki xda da tek kernel var hala. Oda biraz sorunlu gibi.Rom rom performans için dolaşan arkadaşların dikkatini çekmek için, esas olayın kernel ayarları olduğunu daha iyi anlatan her konunun daha ön plana çıkması lazım. Konu sahibine teşekkürler.
AIDA isimli uygulamadan driverlarınızın sürümünü kontrol edebilirsiniz zaten . Ben bu yazıyı paylaştığımda hatırlıyorum ki driverlarım güncel değildi eu rom kullanmama rağmen .Yorumlarda adreno driverlari ile ilgili bi kac sey gördüm. Bu konuda bunu denemek icin root lazim bi cok kullanicida bl actiysa custom rom kullaniyordur. Bildigim kadariyla (en azindan eskiden boyle idi) custom romlarda bu tarz driverlar hep güncel oluyor ve eskiden buda changelog larda yaziliyordu. Yani bu driver güncellemeleri bi sonuç vermeyebilir çünkü ztn guncel olabilir
Wisenky
XiaoMiu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9se icin ciksaydi bi cin sitelerindemi paylasiyolar anlamadim ki xda da tek kernel var hala. Oda biraz sorunlu gibi.
Bakayim o zaman bende durum neAIDA isimli uygulamadan driverlarınızın sürümünü kontrol edebilirsiniz zaten . Ben bu yazıyı paylaştığımda hatırlıyorum ki driverlarım güncel değildi eu rom kullanmama rağmen .
Daha önce dediğim gibi hocam , fde etkisini uzun vadede gösterir . Flaşladığınız gibi fark göremeyebilirsiniz . Sabırlı kullanıcılar içindirKurdum, antutu yapıyorum. Sonucu yazacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önceki sonuçlar 145 bin civarındayken şu anki sonuç 146.039. Bir şey değişmemiş gibi gözüküyor. Umarım performansta artış ve güç kullanımında azalma sağlar.