Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürücü ziplerini twrp aracılığıyla flaşlıyoruz da aklıma takılan bir nokta var sistem güncellemesi yaptıktan sonra tekrar sürücüler düşük versiyona dönmez mi sistemden bağımsız mı bu iş . Mesela dolby sürücülerini miui update den sonra kaybetmiştim ben ama magisk modülleri magiskin içinde olduğu için güncellemeyle gitmiyor . Biraz aydınlatır mısınız hocam ?
Hocam bunu Magisk den kurdum ama şöyle bir sorun var normal mi bilmiyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde titremiyordu ama bunu kurduktan sonra 4 kez titriyor sonra geçiyor. Şimdi telefona restart attım pin yazdım ekranı açtım yine 4 defa titredi gitti. Bir sıkıntı filan çıkartır mı? Pubg de bunun sayesinde de yüksek grafik oynuyorum kasmadan ama böyle devam olacaksa Yusuf Yusuf oldum silebilirim
FDE magisk modulunu 5 gun test ettim mi6 ve mi5s cihazlarda harika sonuc aldim telefonlar o kadar rahat ve isinmadan calisiyorlarki şasirtici . batarya performansina eksisi de yok
Gel gelelim Gpu suruculeri guncelleme konusuna mi 6 da denedim ve begenmedim kesinlikle tavsiye etmem
1. ekran renkleri acayip soluk yani kirmizi turuncu oluyor sari beyaz vs oyunlarda guzel fps vermesi gayet normal cunki grafik kalitesini cok cok dusuruyor bu nedenle fps degerleri yuksek oluyor herhangi bir oyunda
ama gozlerinize yazik ben 1 saat dayanamadim
Hocam bunu Magisk den kurdum ama şöyle bir sorun var normal mi bilmiyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde titremiyordu ama bunu kurduktan sonra 4 kez titriyor sonra geçiyor. Şimdi telefona restart attım pin yazdım ekranı açtım yine 4 defa titredi gitti. Bir sıkıntı filan çıkartır mı? Pubg de bunun sayesinde de yüksek grafik oynuyorum kasmadan ama böyle devam olacaksa Yusuf Yusuf oldum silebilirim
Rom rom performans için dolaşan arkadaşların dikkatini çekmek için, esas olayın kernel ayarları olduğunu daha iyi anlatan her konunun daha ön plana çıkması lazım. Konu sahibine teşekkürler.