Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi8se de Antutu sonuçları stock halde 173bin FDE.AI ile 177bin civarı. Batarya performansı olarak bariz farklar yok günlük kullanımda fark hissedilmiyor. Kullanmaya devam ediyorum.
FDE magisk modulunu 5 gun test ettim mi6 ve mi5s cihazlarda harika sonuc aldim telefonlar o kadar rahat ve isinmadan calisiyorlarki şasirtici . batarya performansina eksisi de yok
Gel gelelim Gpu suruculeri guncelleme konusuna mi 6 da denedim ve begenmedim kesinlikle tavsiye etmem
1. ekran renkleri acayip soluk yani kirmizi turuncu oluyor sari beyaz vs oyunlarda guzel fps vermesi gayet normal cunki grafik kalitesini cok cok dusuruyor bu nedenle fps degerleri yuksek oluyor herhangi bir oyunda
ama gozlerinize yazik ben 1 saat dayanamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
titremesi normal zira otomatik hesaplama yaptigini ve tamamlandiginin belirtisi. kullanmanizi israrla tavsiye ederim
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sürücü güncellemek istedim Resmi 5 Plus cihazım için non-treble cihazım sürücü indirdim 3.3.x bisiydi son sürümdür diye yükledim telefon açılmadı. Format data filan yaptım komple sildim cihazı yeni rom yükledim düzeldi. Cihazıma uygun sürücüyü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
FDE magisk modulunu 5 gun test ettim mi6 ve mi5s cihazlarda harika sonuc aldim telefonlar o kadar rahat ve isinmadan calisiyorlarki şasirtici . batarya performansina eksisi de yok
Gel gelelim Gpu suruculeri guncelleme konusuna mi 6 da denedim ve begenmedim kesinlikle tavsiye etmem
1. ekran renkleri acayip soluk yani kirmizi turuncu oluyor sari beyaz vs oyunlarda guzel fps vermesi gayet normal cunki grafik kalitesini cok cok dusuruyor bu nedenle fps degerleri yuksek oluyor herhangi bir oyunda
ama gozlerinize yazik ben 1 saat dayanamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
titremesi normal zira otomatik hesaplama yaptigini ve tamamlandiginin belirtisi. kullanmanizi israrla tavsiye ederim
Eski versiyona ben de dönmeyi isterdim lakin vendor yedeği yeterli mi bilmiyorum grafik kullanan programlar durduruldu hatası yiyebiliyor . Sizde var mıdır ?
Eski versiyona ben de dönmeyi isterdim lakin vendor yedeği yeterli mi bilmiyorum grafik kullanan programlar durduruldu hatası yiyebiliyor . Sizde var mıdır ?