- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Ben farklı pc ıle çözüyorum uzun zamandır bır adette coklayıcım var cozum olmuyor. Bu iş için elınızde lınk varmı yada ben aldım çözdüm dıyen varsa yenı bir coklayıcı alabilirim.Merhaba arkadaşlar
Bir çok kullanıcımızın telefon üzerinden Fastboot'a girdiği zaman "fastboot devices" komutunu verip normal şartlarda telefonu görmesinin ardından, örnek veriyorum TWRP yüklemesinde "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu verdikten sonra (aşağıdaki ekran görüntüsü) telefonunuzun sol üst köşesinde "Press Any Key To Shutdown" uyarısı aldığı görülmüştür ve daha sonrasında da telefonun hiç bir tepki vermediği gözlemlenmiştir. Tabi ki Driver larınızda sorun olmadığını düşünerek yazdım.
Çözüm:
Farklı bir PC (Windows 7) ile denemek, usb port değiştirmek veya en garantili yöntem USB çoklayıcı kullanarak bunu aşmak.
Umarım yardımcı olmuştur. Herkese iyi forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sırf bu ıs ıcın kuzenımden dandik bı Notebook aldım hafızası bıle cok az 3-4 rom atınca doluyor ezıyet oluyor brıck edınce ve rom denemek ıstemıyorum brıck ıhtımalınden dolayı. En son aosp rom yükleme ınadımdan 5-6 defa brıck etmiştim