Soru Farklı cihaz

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Redmi note 4 alındığında note4X gönderilmesi. Cepport veya başka mağazalardsn alışveriş yapınca karşılaşılan durum normal midir. 4x modeli redmi note 4 kutusunda gelmesi.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Redmi note 4 alındığında note4X gönderilmesi. Cepport veya başka mağazalardsn alışveriş yapınca karşılaşılan durum normal midir. 4x modeli redmi note 4 kutusunda gelmesi.
hocam bazı 4x lerde 800 bandı yok.. global Note 4 kutusunda 4x gönderilmesi kuşku uyandırıyor.. sakata gelmeyin değişim isteyebilir veya gelen cihazda 800 Band varmı yok mu bunu araştırın... bahsettiğiniz malum firmaya güvenmiyorum

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bizden alacağınız Note 4 modelleri Global Redmi Note 4'tür efendim, kutu içerisindeki cihaz da Redmi Note 4'tür endişeniz olmasın. Note 4X dediğiniz modelin band 20 desteği yoktur ancak bizden aldığınız tüm Note 4'lerin Band 20 desteği mevcuttur.

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizden alacağınız Note 4 modelleri Global Redmi Note 4'tür efendim, kutu içerisindeki cihaz da Redmi Note 4'tür endişeniz olmasın. Note 4X dediğiniz modelin band 20 desteği yoktur ancak bizden aldığınız tüm Note 4'lerin Band 20 desteği mevcuttur.
Sizden redmi Note4 aldık, kutu içerisinden note4X çıktı daha sonraki günler farkettik. Marka ve cihaz bilgisine sahip olmadığımız için, bu normalmidir.

Son düzenleme:

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Sizden redmi Note4 aldık, kutu içerisinden note4X çıktı daha sonraki günler farkettik. Marka ve cihaz bilgisine sahip olmadığımız için, bu normalmidir.
Kutudaki modelin Redmi Note 4X olduğunu nasıl anladınız?

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi kamera sensöru gibi durumlardan biraz araştırınca bunlardan fark ettim kasada kızıl ötesi yeri felanda farklı. Benim bir yanlışım mı var acaba?

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
İşlemcisi kamera sensöru gibi durumlardan biraz araştırınca bunlardan fark ettim kasada kızıl ötesi yeri felanda farklı. Benim bir yanlışım mı var acaba?
scrooldream kardeşim,

Bu kadar uzman olduğuna göre bir video vs. Yayınlanma fikrin vardır umarım..

İslemci kamera sensörü kızıl ötesi bunları nasıl çözdüğünü gerçekten bilmek isterim. Bu arada cihazın BL açıkmı? (Bootloader kiliti)

Şahsen bu cihazları bende almadan önce çok inceledim. Fakat hicbir yerde senin gibi bir uzmana denk gelmedim. Lakin konunun detayına inerseniz eğer bence bunu anlamak çok basit. Kasada kızılötesi ile uğraşmanıza gerek kalmazdı sanırsam..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bizim sattığımız bütün modeller Redmi Note 4'tür efendim ve kutudan 4X çıkması gibi bir durum söz konusu olamaz. Note 4 ve 4X arasındaki farkları alttaki konudan inceleyebilirsiniz, internetteki pek çok kaynak Redmi Note 4 ve 4X'i kıyaslarken Redmi Note 4'ün Mediatek olan versiyonunu kıyaslıyor bu sebeple kafanız karışmış ve yanılgıya düşmüş olabilirsiniz.

Rehber - Redmi Note 4 Modelleri Arasındaki Farklar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
scrooldream hocam karışıklığı anlıyorum ve fazlasıyla hak veriyorum. Maalesef ki Xiaomi Redmi Note 4 modelini fazlasıyla karıştırdı. cepport 'un vermiş olduğu bağlantıda açıklamaya çalıştım ama o konu dahi yeterli değil. Örnek üzerinden gidersek; kızılötesi RN4'te ortada RN4X'te solda olması gerekli ancak MTK RN4X'lerde ortaya alınmış ve SD RN4'lerin bazılarında solda yer alıyor. Yani sadece bu ayırımlara bakarak cihazın RN4 veya RN4X olduğunu anlamamız maalesef mümkün olmuyor...

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
scrooldream kardeşim,

Bu kadar uzman olduğuna göre bir video vs. Yayınlanma fikrin vardır umarım..

İslemci kamera sensörü kızıl ötesi bunları nasıl çözdüğünü gerçekten bilmek isterim. Bu arada cihazın BL açıkmı? (Bootloader kiliti)

Şahsen bu cihazları bende almadan önce çok inceledim. Fakat hicbir yerde senin gibi bir uzmana denk gelmedim. Lakin konunun detayına inerseniz eğer bence bunu anlamak çok basit. Kasada kızılötesi ile uğraşmanıza gerek kalmazdı sanırsam..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bir videoya felan gerek yok yukarda belirttiğim üzere acaba benim mi bir yanlışım var anlatımımda veya yanlış bilgi sahibi olabilir miyim dedim,
Bizim sattığımız bütün modeller Redmi Note 4'tür efendim ve kutudan 4X çıkması gibi bir durum söz konusu olamaz. Note 4 ve 4X arasındaki farkları alttaki konudan inceleyebilirsiniz, internetteki pek çok kaynak Redmi Note 4 ve 4X'i kıyaslarken Redmi Note 4'ün Mediatek olan versiyonunu kıyaslıyor bu sebeple kafanız karışmış ve yanılgıya düşmüş olabilirsiniz.

Rehber - Redmi Note 4 Modelleri Arasındaki Farklar
Size gelince modeller arasındaki farklılıklara baktım mesela RN4 te altta vidalar var denmiş benim modelimde vida yuvası hiç yok haporleri ve mikrofon bitişiğinde. Yani ap açık ortada kutudaki IMEI ile eş cihaz yani cihaz sizden alındı ama RN4 değilde kutudan 4x çıktı belirttiğiniz diğer ayırt edici noktalar hepsi var kızıl ötesi sağda ortada felan değil cihazda vida yuvaları yok vb. Ayırt edici noktalardan anlaşılıyor.
scrooldream hocam karışıklığı anlıyorum ve fazlasıyla hak veriyorum. Maalesef ki Xiaomi Redmi Note 4 modelini fazlasıyla karıştırdı. cepport 'un vermiş olduğu bağlantıda açıklamaya çalıştım ama o konu dahi yeterli değil. Örnek üzerinden gidersek; kızılötesi RN4'te ortada RN4X'te solda olması gerekli ancak MTK RN4X'lerde ortaya alınmış ve SD RN4'lerin bazılarında solda yer alıyor. Yani sadece bu ayırımlara bakarak cihazın RN4 veya RN4X olduğunu anlamamız maalesef mümkün olmuyor...
Evet ama tam aksine bağlantı açıklıyor bir kaç durumdan model farklılıklarını ilginiz. Solda yer almıyor sağda yer alıyor normal RN4 lerde ise ortada oluyor. Ayrıca yazmayı unuttum bayım bootloader kilidi kapalı. Global rom ile geldi üstteki arkadaş için yazmış olayım.

Üst Alt