- Adım
- Eray
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 0
çözemedim, cihazı o şekilde zarar ederek sattımŞebeke gittimi yoksa duruyormuydu
çözemedim, cihazı o şekilde zarar ederek sattımŞebeke gittimi yoksa duruyormuydu
Recovery ekraninda kaldıysanız 20-25 defa reboot yapın eski romu geri yükleme şansı var.Merhaba konuyu hortlatiyorum ama bu yöntem ile china 13 ultra 16/512 cihazımı hyper os 1 den 2 ye yükselttim orda bir sıkıntı yoktu fakat bugün gelen global hyper os 3 güncellemesini yaptım ve bu cihaza bu sürüm yüklenemez dedi herhangi bir çözümü varmıdır hyperos 2 ye geri dondurmuyor
Deneyip cevap yazacağımRecovery ekraninda kaldıysanız 20-25 defa reboot yapın eski romu geri yükleme şansı var.
Konuştum kendisi ile özelden teşekkürlerÜcretli onarım bölümüne bir yazın h.kadıoğlu bi konusun
Cihaz nedir?Bende bl kilidi kapalı 2 yıldır normal güncelleme alıyorum. Herkesin yaşadığı gibi hyperos 3 e geçemiyorum. Sistem güncelleme yüklüyor ancak fastboot modunda kalıyor ve tekrar hyperos 2 dönmek zorunda kalıyorum. Bu fake rom dan mı kaynaklı ya da bu yöntem ile hyperos 3 e geçebilir miyiz ? Ona göre denicem ?