- Adım
- Azad
- Cihazım
- Mi 13 ultra
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 12
Mi 13 ultraCihaz nedir?
Mi 13 ultraCihaz nedir?
Xiaominin çöp global güncellemeleri için cihazınızdan olmayın çin serverleri kapalı şuan.Mi 13 ultra
Root atıp eu rom a mı geçelim? Eski Xiaomi telefonlarımda kullanıyordumXiaominin çöp global güncellemeleri için cihazınızdan olmayın çin serverleri kapalı şuan.
Bootloader kilidiniz açıkmı?Root atıp eu rom a mı geçelim? Eski Xiaomi telefonlarımda kullanıyordum
china bl kılıdı acık cıhaza otadan hyper os 3 global yukledınız ve brick mi oldu?Bu yeni hyperos 3 güncellemesini çin cihazlarına yapınca cihaz koruma ya alıyor kendini geçen haftadan beri uğraşıyorum bugün yabancı birine 80 dolar bayıldım anca öyle çözdüm
KapalıBootloader kilidiniz açıkmı?
Bu yeni hyperos 3 güncellemesini çin cihazlarına yapınca cihaz koruma ya alıyor kendini geçen haftadan beri uğraşıyorum bugün yabancı birine 80 dolar bayıldım anca öyle çözdüm
Güncellemek gibi bir hata yapma şebeke gidecek.Bende China Note 13 Pro 5G var, tek sim direnç kayıt BL kapalı ve telefon hakkında'da sürüm 1.0.10.0.UNRTRXM olarak görünüyor fakat getconf'da 1.0.4.0.UNRINXM olarak görünüyor, benim buna TR yazılım mı yoksa hint yazılım mı indirmem gerekiyor? IMEI zaten gitmiyormuş anladığım kadarıyla.