- Adım
- lucarth
- Cihazım
- xiaomi 13 ultra
- Konular
- 13
13 ultrayi satip 14t pro alasim var, hatami olur bilemedimBende çözemedim bu durumu...
13 ultrayi satip 14t pro alasim var, hatami olur bilemedimBende çözemedim bu durumu...
Takipteyimsanal makineye win 10 ya da 8 kurup deniyicem bugun
bende takipteyimTakipteyim
Ya ben Win 10 hem de win11 pcde denedim olmadı. Sanırım bu mi assistant telefon kayırıyorsanal makineye win 10 ya da 8 kurup deniyicem bugun
win 8.1 yada 7 deneyelim o zamanYa ben Win 10 hem de win11 pcde denedim olmadı. Sanırım bu mi assistant telefon kayırıyorHalbuki bayağı da inanmıştım sorunun win11 de olduğuna.
ben ayni yontem ile 1 ay once zip yukseltmesi yaptim suan gormuyorwin 8.1 yada 7 deneyelim o zaman
acaba belli bir sürümün üstünde görmemeye mi başlıyo cihazı? Yani bende hiç görmedi ama sizde böyleyse belki bu yüzdendir.win 8.1 yada 7 deneyelim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben ayni yontem ile 1 ay once zip yukseltmesi yaptim suan gormuyor
Olabilir..acaba belli bir sürümün üstünde görmemeye mi başlıyo cihazı? Yani bende hiç görmedi ama sizde böyleyse belki bu yüzdendir.
Nasıl güncellediniz? Detaylı anlatsana, benim de sahte romum var.Hocam bende de fake rom yüklü idi, bu yöntemle güncelledim ancak HyperOS 2 ye güncelleyemiyorum. İlla ki 0.17 sürümünü yükletiyor ve ben zaten bunu yükledim. HyperOS 2 ye nasıl güncelleyeceğim. HyperOS 2 güncellemesi cihazıma gelmiş durumda. Redmi Note 13 Pro 5G kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sekilde.