Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

Ertanosanmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
1
Benimki hyper 1 de 2 ye geçmek istiyorum Android'i 15 yapıp kendim beceremecegim diye başkasına yaptıracağım 1000 TL ye
benim ilk hyper 1.0.6 da idi. onu önce son sürüme güncelledim. sorun çıkmayınca sonrasında hyper 2 ye güncelledim. onda da sorun çıkmadı. imei uçması falan. şimdilik sorun yok bakalım. 1000 lira iyi para tabi ama bir şey diyemem riski her zaman var.

iandele

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
1
benim ilk hyper 1.0.6 da idi. onu önce son sürüme güncelledim. sorun çıkmayınca sonrasında hyper 2 ye güncelledim. onda da sorun çıkmadı. imei uçması falan. şimdilik sorun yok bakalım. 1000 lira iyi para tabi ama bir şey diyemem riski her zaman var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Valla hocam benimki bu 1.0.1.0 sahte rom güncelleme yapacağım bende youtubeden bakarak yapmıştınız dimi

Ertanosanmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
1

Valla hocam benimki bu 1.0.1.0 sahte rom güncelleme yapacağım bende youtubeden bakarak yapmıştınız dimi
evet forumda bir kaç arkadaş bu yöntemi denemişti bende nasıl yapıldığını youtube den baktım ona göre yaptım. zaten arkadaş ilk mesajda oldukça anlaşılır bir rehber oluşturmuş. ona göre yapabilirsiniz. olmazsa zaten olmuyordur.

wdadawdaw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dwaawdaw
Cihazım
wddwadwa
Konular
0
Hocam merhaba..
Driver lar kurulu ve ADB de mevcut.
Telefon açıkken MiAsisstan uygulamasında Telefondan Dosya Aktarımı Modunu seçince cihazı görüyor..
Ama telefonu MiAsisstan moduna alıp PC ye bağladığım zaman cihazı görmüyor.
Eksik olan nedir çözemedim?

Cihaz Xiaomi 13 12/512 Çin cihazı (Tek SIM, Dirençli)

Görselde ki ekran Cihazdan Dosya Aktarım Modunu seçtiğimde gelen ekran..
Hocam sanırım sorun Windows 11 de. Aynı problemi ben de yaşıyorum. Uygulamayı bu sürüme uyumlu hâle getirmemişler yani emin değilim tabii ki ama muhtemelen sorun bu çünkü Windows 7 yle yapılınca sorun yaşanmamış.
Farkli bilgisayarda denedinizmi çok enteresan bir durum ben win7 bilgisayarda yaptım mesela fark edermi bilmiyorum ama

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Hocam sanırım sorun Windows 11 de. Aynı problemi ben de yaşıyorum. Uygulamayı bu sürüme uyumlu hâle getirmemişler yani emin değilim tabii ki ama muhtemelen sorun bu çünkü Windows 7 yle yapılınca sorun yaşanmamış.
Bunu dikkate alacağım hocam teşekkür ederim.
Kısa sürede W11 den düşük bir yazılıma sahip cihazla deneyeceğim, sonucu buraya yazarım

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
win 11 pro 64bit ile china 13 ultra 16/512 bl kilitli kayitsiz cihaza deniyicem sonucu yazarim

Üst Alt