- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 27
hocam olay oy vermekle bitmiyor ki herkes aynı kazanda kim ülkedeki başka bir vatandaşın kötü olmasını ister ki ? istiyorsa zaten vatandaş değildir insanlar eskiden ölümü gördü şimdi sıtmaya razı oluyorlar bunu yapanlar belli yaş üzeri herkes kimlerden bahsettiğimi zaten biliyor açıklamaya gerek yok bu konu siyasete doğru gidiyorbenlikte sorun yok ben malum kişiye oy verenler(%52) beter olsun,oy vermeyen ve imkanı olmayan garibanlarında hakkı savunulsun istiyorum
diyecegim şu ki internetin de mecburi bir ihtiyaç olarak görülmesi lazım misal elektrik su gibi düşünün yani evde oturan insanlar aynı abonelik gibi bunu açtırdığında minimum misal veriyorum adsl hızı alması lazım yani hani elektrigi hiç kullanmasan da bir miktar para ödüyorsun aynı bunun gibi hizmeti açtırdığında bu hizmet de evinde olacak sonrası için misal altyapı müsait 35-50 mbps arası şu fiyat 50-100 arası bu fiyat gibi gittikçe fiyat artmalı yani bunu ticari olarak kullananlar biraz daha fazla ödemeli misal veriyorum bana 1 gbps internet versen şu anda %99 olarak işime yaramayacak evde neti aktif kullanan kimse yok 1 gbps internete neden 1000 tl vereyim gibi bir düşünce var aklımda operatör yine aradaki makası azaltırsa neden 250 ödediğim nete 300 verip 200mbps internetim olmasın ? birde diyelim gerçekten download a veya upload a ihtiyacım varsa günlük veya aylık faturama yansıtılsın ve alt yapımdan alabildiğim kadar hız alayım aslında herkese 1000mbps kesin verseler ben 400-500 de ödemeye razıyım