ROMu tekrar flashlıyorum. İlk önce format data yaptım, ardından internal storage dahil bütün wipe işlemlerini yaptım. Böyle olması gerekiyordu değil mi? Başka bir AOSP'a geçmediğim için mi flash ile miui rom yüklemedim hocam.21 yüklemeniz gerekiyor
üzerine romu flaşlamanız yeterdi wipe a gerek yoktuROMu tekrar flashlıyorum. İlk önce format data yaptım, ardından internal storage dahil bütün wipe işlemlerini yaptım. Böyle olması gerekiyordu değil mi? Başka bir AOSP'a geçmediğim için mi flash ile miui rom yüklemedim hocam.
Tertemiz bir başlangıç yapmak istemiştim.üzerine romu flaşlamanız yeterdi wipe a gerek yoktu
ama wipe yaptıysanız normal rom kurar gibi yapın
48 mpsiz bir hayat düşünemiyorumHenüz bir buga rastlamadım hocam. Android 11 olduğu için miui kamere yok.
Eski sürümde bu sorun vardı ama çözüldü hangi sürümü kurdunuzSelamlar, bu romdayken mobil veri çalışmıyor. Neden olabilir?
Herhangi başka A11 romuna geçiyorum çalışıyor, bu ROMa dönüyorum çalışmıyor. Hat var, arama yapılıyor, arama alıyor ama mobil veri yok, çalışmıyor.
Kendi sitesindeki son sürümü kurdum.Eski sürümde bu sorun vardı ama çözüldü hangi sürümü kurdunuz