- Adım
- Mert
- Cihazım
- iPhone 15
- Konular
- 240
Hocam normal kutudan çıkan 10W şarj aletini kullanıyorum. 0.8W ile doluyor. 4V 189A. 4 Saat dolma süresi yazıyor ve pil %72 de.Böyle bir sorun yok bende hocam değerler normal
Hızlı şarj aleti mi kullanıyorsunuz değerler neler
Ampere değerini atar mısınızHocam normal kutudan çıkan 10W şarj aletini kullanıyorum. 0.8W ile doluyor. 4V 189A. 4 Saat dolma süresi yazıyor ve pil %72 de.
USB Tercihlerini ayarlayamıyorum. Hata veriyor.Ampere değerini atar mısınız
Sorun kablo ile ilgili hocam 100mA çekiyor kablo farklı kablo ile dener misinizUSB Tercihlerini ayarlayamıyorum. Hata veriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok ilginç hocam. Orijinal kabloyu denedim 1800mA çekmeye başladı. Geçen gün amazonda indirime giren Baseus type-c kabloyu kullanıyordum. Normalde çok güzel çalışıyordu, şimdi ne olduysa olmuş. Anlamadım gerçekten..Sorun kablo ile ilgili hocam 100mA çekiyor kablo farklı kablo ile dener misiniz
Aynısı inanır mısınız bilmiyorum bana da arrowda oldu ben de şuan orijinal kabloyu kullanıyorum belki de şeyden olabilir hocamÇok ilginç hocam. Orijinal kabloyu denedim 1800mA çekmeye başladı. Geçen gün amazonda indirime giren Baseus type-c kabloyu kullanıyordum. Normalde çok güzel çalışıyordu, şimdi ne olduysa olmuş. Anlamadım gerçekten..
Herhangi bug falan? Ya da miui kamerası?Hayır hocam yağ gibi akıyor maşallah AOSPun güzelliği. Demek istediğim diğer hocam kurar, daha akıcı bir romdan gelmiştir bu rom belki ona göre daha az akıcıdır diye söyledim. Bazı insanlar (benim gibi ) ekrandaki en ufak akıcılık farkını hissedebiliyor. Bana hep arkadaşlarım der mesela deli gibi gözün var diye.