Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Yeni sürümü kurdum kernel vs değişmiş ingilizce olan birçok yer türkçe olmuş
geliştirici hatası yok dedi kurarken firmware kurun kesinlikle dedi
Hocam bu firmware olayını ben tam anlayamadım ya da yeni cihazlarda böyle bir olay yok mu. Çünkü telefonum için hiçbir kurulum aşamasında firmware diye bir şey yok. Note 9 Pro kullanıyorum, henüz cihazıma gelmeyen romları ve güncellemeleri araştırırken karşılaşıyorum.

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
StreX hocam Evo süper akıcı şu an. Magisk kurmak istiyorum. Magisk R flashlayacağım ardından Magisk 20.4 flashlayacağım. Bu flashlamalar öncesinde wipe cache dalvik yapmaya gerek var mı?

Bir de önerebileceğiniz kameranın etinden sütünden olabildiğince yararlanabileceğim GCAM öneriniz var mı?
Wipe a gerek yok forumdaki gcamlere bakabilirsiniz

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Engin. hocam gece beklemede çok pil gitmiş sizde de öyle mi
Benim çok fazla gitmemiş hocam. Gece %100 olarak şarj ettim ardından biraz takıldım. Sabah 86 idi. Pil biraz hızlı gidiyor kullanımda ama o da sanırım yeni kurduğum için. Birkaç pil döngüsü geçirmek lazım sanırım.

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Benim çok fazla gitmemiş hocam. Gece %100 olarak şarj ettim ardından biraz takıldım. Sabah 86 idi. Pil biraz hızlı gidiyor kullanımda ama o da sanırım yeni kurduğum için. Birkaç pil döngüsü geçirmek lazım sanırım.
Benim de gece whatsapp yedeği açıkmış ondan gitmiş biraz hocam

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Benim de gece whatsapp yedeği açıkmış ondan gitmiş biraz hocam
Düzelir hocam düzelir elbet. Bir şey farkettim bu arada. Bazı yazılar yenileniyormuş gibi yanıp sönüyor. Pil yüzdesi, ayarlarda bazı ayarlar. Sürekli değil ama oluyor bu. önceki mesajımda da dediğim gibi şarj olma animasyonu kayıtlı kalmıyor gibi. Yeniden başlatınca sıfırlanıyor.

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Düzelir hocam düzelir elbet. Bir şey farkettim bu arada. Bazı yazılar yenileniyormuş gibi yanıp sönüyor. Pil yüzdesi, ayarlarda bazı ayarlar. Sürekli değil ama oluyor bu. önceki mesajımda da dediğim gibi şarj olma animasyonu kayıtlı kalmıyor gibi. Yeniden başlatınca sıfırlanıyor.
Doğrudur hocam benim yenilenme olayı dikkatimi çekmedi pil çok hızlı bitmesin yeterli diyorum şuan yoksa eu stabile geçicem yoruldum rom işlerinden

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Doğrudur hocam benim yenilenme olayı dikkatimi çekmedi pil çok hızlı bitmesin yeterli diyorum şuan yoksa eu stabile geçicem yoruldum rom işlerinden
Biliyorum hocam o duyguyu. :D Ben biraz daha şans vereceğim Evoya. Birkaç döngü geçsin, belli olmaz düzelir belki pil sorunu.

Üst Alt