Kuracağım ama gene sorun yaşarım diye korkuyorum açıkçası. Hele şu ekranın yanıp sönme sorunu vardı benim cihazda. MIUI 11'de asla yok ama diğer romlarda farketmiştim. Şu an android 9 global miui 11.0.12.0 sürümündeyim. Kilidim de kapalı. Kilidi açtıktan sonra TWRP yükleyeceğim, sonra da orange fox flashlayacağım. Bunlardan sonra romu nasıl kurmam gerek acaba? Wipe işlemlerini yanlış yapmadan nasıl geçerim? Bu arada çin cihazıyla farklı işlemler olabileceği için şunu da belirteyim cihaz Resmi Türkiye Garantili global cihaz. Bütün wipe işlemleri, format data, flashlama işlemleri sırasıyla problem yaşamadan nasıl yaparım?
Her yere yazılıyor romun nasıl kurulacağı, evet haklısınız. Sadece tekrar ekranın gri renklerde düşük parlaklıkta renklerin griden siyaha griden siyaha dikkatlice bakıldığında geçip durması canımı sıkıyor. O yüzden önemli bütün detayları duymak istiyorum. Teşekkür ederim.
StreX hocam kusura bakmayın sürekli sizi etiketleyip duruyorum lütfen mazur görün beni. Dediğim gibi ekran olayı canımı sıktı, rom değiştirmeye çekinir oldum.