Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bu sorun yüzünden 4.7ye geri dönüş yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an bir kaç tane sorunu var maalesef mobil veri , uygulamaları geç açma, Bluetooth kulaklıklarda HD sesi açamama, yatay ekranda ses panelini genişletememe (4.7de de böyle maalesef) aramalarda karşıya ses gitme. Güncelleme çok güzel özelliklere sahip fakat bu sorunlar geri dönüş yapma mecburiyetinde bıraktı.
4.7 de hangisini kullanıyorsunuz iki tane var telegram da. Ayrıca fw ve gapps lazım mı

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
cihazınız ginkgo ise; yani redmi note 8t değilse, unified (ginkgo/willow ortak) romların hepsi için firmware kurmanız gerekir (miui sürümleri bu genellemeye dahil değil tabi). sorunlarla veya performans sıkıntısıyla karşılaşmamanız için firmware yüklemenizi tavsiye ederim.

bilonemsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
behlul
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
15
Merhaba.

Bu romun son sürümünü kullanıp root yetkisi verebilen oldu mu ? Yada diğer android 11 romlar root oluyor mu ?

Ben Evo x kurdum ve bir türlü magisk kuramadim kurunca bootloader ekranı geliyor açılışta

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Merhaba.

Bu romun son sürümünü kullanıp root yetkisi verebilen oldu mu ? Yada diğer android 11 romlar root oluyor mu ?

Ben Evo x kurdum ve bir türlü magisk kuramadim kurunca bootloader ekranı geliyor açılışta
Magisk r flaşlayıp sonra normal magisk flaşlayacaksınız

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam bana aosp romların çoğu bana benzer gibi geliyor

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Güncelleme geldi.

Cihaz Değişiklik Günlüğü:

* Aralık redfin fp'ye geçildi
* Geri bulanıklaştırma eklendi (Geliştirici seçeneklerinde bulanıklığı etkinleştirdikten sonra yeniden başlatma gerekir)
* SurgeX R çekirdeğine geçildi
* Kernel 211'e yükseltildi
* Akıllı şarj eklendi
* Fps bilgisi eklendi
* Yeni DT2W düğümüne geçildi
* Apn sorunu düzeltildi
* Gcam go'da kaydedilmeyen resim düzeltildi.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Güncelleme geldi.

Cihaz Değişiklik Günlüğü:

* Aralık redfin fp'ye geçildi
* Geri bulanıklaştırma eklendi (Geliştirici seçeneklerinde bulanıklığı etkinleştirdikten sonra yeniden başlatma gerekir)
* SurgeX R çekirdeğine geçildi
* Kernel 211'e yükseltildi
* Akıllı şarj eklendi
* Fps bilgisi eklendi
* Yeni DT2W düğümüne geçildi
* Apn sorunu düzeltildi
* Gcam go'da kaydedilmeyen resim düzeltildi.
Kuracağım ama gene sorun yaşarım diye korkuyorum açıkçası. Hele şu ekranın yanıp sönme sorunu vardı benim cihazda. MIUI 11'de asla yok ama diğer romlarda farketmiştim. Şu an android 9 global miui 11.0.12.0 sürümündeyim. Kilidim de kapalı. Kilidi açtıktan sonra TWRP yükleyeceğim, sonra da orange fox flashlayacağım. Bunlardan sonra romu nasıl kurmam gerek acaba? Wipe işlemlerini yanlış yapmadan nasıl geçerim? Bu arada çin cihazıyla farklı işlemler olabileceği için şunu da belirteyim cihaz Resmi Türkiye Garantili global cihaz. Bütün wipe işlemleri, format data, flashlama işlemleri sırasıyla problem yaşamadan nasıl yaparım?

Her yere yazılıyor romun nasıl kurulacağı, evet haklısınız. Sadece tekrar ekranın gri renklerde düşük parlaklıkta renklerin griden siyaha griden siyaha dikkatlice bakıldığında geçip durması canımı sıkıyor. O yüzden önemli bütün detayları duymak istiyorum. Teşekkür ederim.

StreX hocam kusura bakmayın sürekli sizi etiketleyip duruyorum lütfen mazur görün beni. Dediğim gibi ekran olayı canımı sıktı, rom değiştirmeye çekinir oldum.

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Kuracağım ama gene sorun yaşarım diye korkuyorum açıkçası. Hele şu ekranın yanıp sönme sorunu vardı benim cihazda. MIUI 11'de asla yok ama diğer romlarda farketmiştim. Şu an android 9 global miui 11.0.12.0 sürümündeyim. Kilidim de kapalı. Kilidi açtıktan sonra TWRP yükleyeceğim, sonra da orange fox flashlayacağım. Bunlardan sonra romu nasıl kurmam gerek acaba? Wipe işlemlerini yanlış yapmadan nasıl geçerim? Bu arada çin cihazıyla farklı işlemler olabileceği için şunu da belirteyim cihaz Resmi Türkiye Garantili global cihaz. Bütün wipe işlemleri, format data, flashlama işlemleri sırasıyla problem yaşamadan nasıl yaparım?

Her yere yazılıyor romun nasıl kurulacağı, evet haklısınız. Sadece tekrar ekranın gri renklerde düşük parlaklıkta renklerin griden siyaha griden siyaha dikkatlice bakıldığında geçip durması canımı sıkıyor. O yüzden önemli bütün detayları duymak istiyorum. Teşekkür ederim.

StreX hocam kusura bakmayın sürekli sizi etiketleyip duruyorum lütfen mazur görün beni. Dediğim gibi ekran olayı canımı sıktı, rom değiştirmeye çekinir oldum.
Tavsiyem şu olur
Aosp kurarken firmware
Aosp den Miui'ye geçerken de önce Mi Flash ile temiz kurulum ardından twrp yükleyip istediğiniz custom miui kurmanız harici kurulum aşamaları fark etmiyor çin vs aynı snapdragon olduğu için endişeniz olmasın
Mesela ben şuan Eu kuracağım önce mi flashtan temiz kurulum yaptım şimdi twrp yükleyip eu beta flaşlayacağım

Üst Alt