Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Seveni çok ama benim çok kanım ısınmıyor o roma deneyin isterseniz
Deneyeyim hocam. Bir de firmware flashlamamız gerekiyor sanırım. XDA forumunda öyle okudum Resurrection romun. çin firmware mı flaşlamam lazım yoksa global android 9 firmware mi?

Çin flaşlamam lazımmış. Konuda yazıyormuş zaten :D Bunun dışında dikkat etmem gereken bir husus var mı? Cihazı brick etmek istemem doğrusu.

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Deneyeyim hocam. Bir de firmware flashlamamız gerekiyor sanırım. XDA forumunda öyle okudum Resurrection romun. çin firmware mı flaşlamam lazım yoksa global android 9 firmware mi?

Çin flaşlamam lazımmış. Konuda yazıyormuş zaten :D Bunun dışında dikkat etmem gereken bir husus var mı? Cihazı brick etmek istemem doğrusu.
Sanmıyorum hocam :)

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Hocam aklıma takıldı, çin firmware'i flashladım ya, ROM değiştirirken bana sıkıntı çıkartır mı? Brick olur mu cihaz?
Hayır hocam fw doğru ise sorun olmaz persist ve efs yedeğinizin olması yeterli

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam aklıma takıldı, çin firmware'i flashladım ya, ROM değiştirirken bana sıkıntı çıkartır mı? Brick olur mu cihaz?
hocam global stabil firmware, çin stabil firmware, çin weekly firmware... ben hangisi en son çıkmışsa onu kuruyorum. hiç sıkıntı olmaz. hatta romu kullanıyorken yeni bir firmware sürümü çıkıyor, giriyorum wipe mipe yapmadan direkt yeni firmware'i flashlıyorum güncelleme amaçlı. içiniz rahat olsun.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
hocam global stabil firmware, çin stabil firmware, çin weekly firmware... ben hangisi en son çıkmışsa onu kuruyorum. hiç sıkıntı olmaz. hatta romu kullanıyorken yeni bir firmware sürümü çıkıyor, giriyorum wipe mipe yapmadan direkt yeni firmware'i flashlıyorum güncelleme amaçlı. içiniz rahat olsun.
Hocam aosp konusunda bir mesaj yazdım, burası kirlenmesin rica etsem bakabilir misiniz? :D

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular