Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Msm'de de özelleştirmeler azaldı
Hocam iki gündür istediğim gibi bir rom bulamadım. Havocda özelleştirme az, Evo iyi güzel ama özelleştirmeleri azaldı, istediğim birkaç özelleştirme vardı onlar kalkmış. MSM stabil gelmedi bana ama istediğim özelleştirmeleri içeriyor. Ressurection bir ton özelleştirme var insanı bunaltiyor :D

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Hocam iki gündür istediğim gibi bir rom bulamadım. Havocda özelleştirme az, Evo iyi güzel ama özelleştirmeleri azaldı, istediğim birkaç özelleştirme vardı onlar kalkmış. MSM stabil gelmedi bana ama istediğim özelleştirmeleri içeriyor. Ressurection bir ton özelleştirme var insanı bunaltiyor :D
Bu zamana kadar bir çok aosp denedim isteklerimi %100 e yakın karşılayan evo oldu hocam
şuan a11 lerin hemen hepsi sorun dolu ama evo da ufak tefek şeyler hariç neredeyse stabil geliştirici çok çalışıyor dün bir sorun söyledim
herkeste olmamasına rağmen hemen fixlemiş benim için geri dönüt önemli o yüzden aosp kuracaksam da evo tercih ederim

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bu zamana kadar bir çok aosp denedim isteklerimi %100 e yakın karşılayan evo oldu hocam
şuan a11 lerin hemen hepsi sorun dolu ama evo da ufak tefek şeyler hariç neredeyse stabil geliştirici çok çalışıyor dün bir sorun söyledim
herkeste olmamasına rağmen hemen fixlemiş benim için geri dönüt önemli o yüzden aosp kuracaksam da evo tercih ederim
Evo süper hocam. Ben bayıldım gerçekten. Umarım bazı özelleştirmeler gelir ve daha da stabil olur.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam aramalarda hoparlöre alınca karşıya ses gitme hala var mı biri deneyebilir mi
romu kullanmıyorum ben de ancak, düzeltildiğini düşünmüyorum. developerların gözünden kaçıyor malesef bu gürültü giderme mikrofonu. aynı muhabbet caf 11 romunda da vardı, hala duruyor bug. paranoid 11'de düzeltilecek mi bakalım.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
romu kullanmıyorum ben de ancak, düzeltildiğini düşünmüyorum. developerların gözünden kaçıyor malesef bu gürültü giderme mikrofonu. aynı muhabbet caf 11 romunda da vardı, hala duruyor bug. paranoid 11'de düzeltilecek mi bakalım.
LineageOs 18 de denedim ve bu sorun yok. Yapılsa yapılabiliyor çok saçma :D

Üst Alt