Haber Evofone Xiaomi Basın Toplantısı ve Görseller

Pek çok teknoloji yazarının katılımıyla 16 Ağustos 2018 Perşembe günü Saat 10.30'da başlayan basın toplantısında Evofone (Evo, EvoBT) firması Xiaomi'nin Türkiye'deki resmi distribütörü olduğunu açıkladı. Satışa sunulacak olan ilk modelin Mi A2 olduğu belirtilen bu toplantıda ilk modelin Teknosa tarafından satılacağı ve 2599 TL fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi.

Henüz Xiaomi'nin üst düzey yetkilileri, resmi hesapları veya sitelerinden doğrulanmayan bu etkinliğe ilişkin görselleri ve teknoloji yazarlarının sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Hâlâ resmi sitede Türkiye ismi yok. Nasıl bir distribütörse artık.
Yalan Dolan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi'nin üst düzey yetkililerince doğrulanıp, doğrulanmayacagını merak ediyoruz hep birlikte
Yalan hocam işte.

açıkça belli oluyorki para konuşur düsturu konuşturulmuş.
teknoloji editörleri ve dergiler ne kadar para aldılar bu işden merak ediyorum
habercilik etiği yerlerde ayaklar altında.
para, etiği yemiş.

Son düzenleme:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Gearbest konusunda Xiaomi gearbest depola
Aylardır ortalarda dolanan resmi olarak Xiaomi gelcek mağaza açacak haberleri kocaman bir balon çıktı.
Xiaomi uzun zamandır ülkemizde son kullanıcının ilgisini çeken ve giderek daha da rağbet gören bir marka, bu markanın yükselişini gören bazı uyanık sporlar resmi olarak gelcek biz dist. firma olcaz diye aylardır milleti kandırıyordu, sonunda dün ne olduğu ortaya çıktı.

Şu teknik servislik yaptığı durumlar (her telefonun içine etmeleri gibi) ile ünlenen meşhur EVO firması evofone diye bi şirket kurmuş ve mi store diye de istanbulda 2 mağaza açmış, hatta mağazalar daha açılmamış bile. Dün kendilerince lansman yapıp A2 modelini de tanıtmışlar bide koydukları fiyatda akıllara zarar :D

servis olarak da Genpa ile anlaşmışlar ki Genpa uzun zamandır piyasada sönük dü. Benim bildiğim kadarıyla bazı markalar ve KAAN N1 gibi telefonlara servis veriyordu.
Bununla kalmayan EVO bide kendisi Xiaomi Türkiye diye garanrti belgesi bastırıp telefonlara koyarak sanki resmi dist. miş gibi yalan dolanla kandırıyor milleti.

Gözü açlık böyle birşey işte; hadi bunları geçtim madem resmi dist. oldum diyosun diğer modeller nerde Mi8 nerde Mi8 SE nerde Mi A2 lite nerde?
Milleti kandırmak bukadar kolaymı sanıyorsunuz siz ya. Neyseki biz (kendimi saymıyorum) bilinçli kullanıcılar varda konu hakkında bilgisi olmayan insanlara yardım etmeyi sevdiğimiz için insanlara bilgilendirme yapıyoruz.

Heleki şu internet ve basın yayın organlarının yaptığı haberlere de hastayım. Yahu işin aslı astarı yok gidiyosun lansman diye orda haber yapıyosun bide diyosun ki resmi geldi o oldu bu oldu. Nerde habercilik etikleri? Firmadan kaç para aldınız da bu şekilde resmi yalanını söyleyebiliyorsunuz?
Ayıptır fırsatçılıktır her şeyden ötesi bence resmi dolandırıcılıktır.

kendinizi resmi olarak tanıtıp insanları kandıracaksınız buda yanınıza kalacak ne güzel valla

çok fena çok
yazıklar olsun.

ŞAYOMİ he ahahahahahahah cahil cühelalar yaaaa

Hocam Mi 8 demissiniz amma Dubaide bile Global Mi 8 cok zor bulunuyor.Sanirim Xiaominin mi8 Global ile alakali stok sikintisi var.Miui forumunda okumustum 5 ve 6 ci partilerin hepsi cin icin uretilmis simdi ise yasanan sikliktan dolayi anca 2 3 parti global versiyon uretilmis. Ha soylediginize katiliyorm. bence de Xiaomi resmi olarak Turkiyeye girmiyor amma girmiyorsa bile kos koca sirketin haberi olur yani kendi adinin yalan kullanimindan ve yasal islemler felan baslatirdi.yok olmuyorsa bence Xiaomi ile konusmuslardir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam Mi 8 demissiniz amma Dubaide bile Global Mi 8 cok zor bulunuyor.Sanirim Xiaominin mi8 Global ile alakali stok sikintisi var.Miui forumunda okumustum 5 ve 6 ci partilerin hepsi cin icin uretilmis simdi ise yasanan sikliktan dolayi anca 2 3 parti global versiyon uretilmis. Ha soylediginize katiliyorm. bence de Xiaomi resmi olarak Turkiyeye girmiyor amma girmiyorsa bile kos koca sirketin haberi olur yani kendi adinin yalan kullanimindan ve yasal islemler felan baslatirdi.yok olmuyorsa bence Xiaomi ile konusmuslardir.
Global versiyon bayram sonrasında KVK ve Delta garantili olarak marketimizde yerini alacak hocam.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Global versiyon bayram sonrasında KVK ve Delta garantili olarak marketimizde yerini alacak hocam.

Cok iyi olur hocam Global isteyen kullanicilar icin derman gibi olur.Ben Dubai-den zar zor Mi 8 global bulup aldim kullaniyorum

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Valla haberler gerçek mi değilmi bilmem de Teknoloji ve sanayi üreticileri (KAPİTALİST gözü kursağı doymazlar bizlere sürekli yeni model ve yeni özellikler adı altında fahiş fiyatla oyuncaklar kakalıyorlar (söz meclisten dışarı).

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216

Hocam sonuç itibari ile koskoca bi yalan döndü ortada
Genpa olmuş KVK olmuş farketmez
ben ucuz neresi ile ordan alırım ama insanları salak yerine koymaları gerçekten de çok kötü bir hareket.
neyse herkes için hayırlısı.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şakamı bu? Şu bildiğimiz Evo mu yok canım gerçek değildir Hemen hemen bütün garanti kapsamındaki cihaz kullanıcılarının tonla şikayeti olan vasıfsız alakasız insan yolma çabası olan saçma sapan bi firma nasıl olurda xiaomi nin resmi distribütörü olur. Çok mu zor resmi olarak kendileri gelse araya adam sokmadan, kaliteli bir firmayla teknik servis konusunda anlaşsalar da gönül rahatlığı ile alabilsek Fiyatta gerçekten epey uygunmuş yahu.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cok iyi olur hocam Global isteyen kullanicilar icin derman gibi olur.Ben Dubai-den zar zor Mi 8 global bulup aldim kullaniyorum

Hocam özel mesajla sizden orijinal imei'leri isteyebilir miyim? Dubai'de satılan Mi8'lerle ilgili kişisel bir araştırma yürütüyorum onun için gerekli.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Nasrettin hoca göle maya çalarken ya tutarsa? demiş.
Bakalım göl yoğurt mu olacak yoksa bataklık mı

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Bu haner dogruysa eger artik xiaomi alinmaz. Gerek distributor gerekse teknik servis konusunda cok vasat bir ise girismis xiaomi. 1. Oncelik ve tercih huawei olmali. Hayirlisi artik bakalim. Sozde Distributor yokken fiyatlar daha makul seviyedeydi doviz bahane...

Üst Alt