Haber Evofone Xiaomi Basın Toplantısı ve Görseller

Pek çok teknoloji yazarının katılımıyla 16 Ağustos 2018 Perşembe günü Saat 10.30'da başlayan basın toplantısında Evofone (Evo, EvoBT) firması Xiaomi'nin Türkiye'deki resmi distribütörü olduğunu açıkladı. Satışa sunulacak olan ilk modelin Mi A2 olduğu belirtilen bu toplantıda ilk modelin Teknosa tarafından satılacağı ve 2599 TL fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi.

Henüz Xiaomi'nin üst düzey yetkilileri, resmi hesapları veya sitelerinden doğrulanmayan bu etkinliğe ilişkin görselleri ve teknoloji yazarlarının sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Yine kendileri çalmış kendileri oynuyor. Birazdan Xiaomiden mail alanlar gelir öyle birşey yok diye.

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Hakkı Alkan'ın eklediği görseldeki bey kim. Xiaomi Temsilcisi olarak kayda geçmiş.
Ancak instagram hesabına baktığımda daha önce bir sonuca bağlanmayan Gearbest'in distribütörlüğü konusunda da paylaşımlarına denk geldim.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
xiaominjn turkiyeye verdigi deger bukadar sanirim.xiaomi kaybedrse bundan dolayi kaybedecek ortalikta hep bi muallak hep bi karmasa gelecekseniz su tarihde gelecez diyin gelmiceksenizde yok gelmicez diyin bilelim.yani doa gearbest simdide evo ve daha onceside var turlu turlu firmalar biz distiributoruz diyip dolasiyor ama.asil xiaomiden ses yok her ne hikmetse:) gercekden saskinliklar icindeyim artik.
ve fiyata bakip iyice sasiyorum mi a2 2599 masallah:) o cihaza okadar para vericeme gider zenfone 5 alirim daha ucuz neden gidip evo dan cihaz alayim ki

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
İstanbul karaköydeki evofone sirketinde inanilmaz fazla çinliler var çinden insan ithalat etmiş olabilirler.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Aylardır ortalarda dolanan resmi olarak Xiaomi gelcek mağaza açacak haberleri kocaman bir balon çıktı.
Xiaomi uzun zamandır ülkemizde son kullanıcının ilgisini çeken ve giderek daha da rağbet gören bir marka, bu markanın yükselişini gören bazı uyanık sporlar resmi olarak gelcek biz dist. firma olcaz diye aylardır milleti kandırıyordu, sonunda dün ne olduğu ortaya çıktı.

Şu teknik servislik yaptığı durumlar (her telefonun içine etmeleri gibi) ile ünlenen meşhur EVO firması evofone diye bi şirket kurmuş ve mi store diye de istanbulda 2 mağaza açmış, hatta mağazalar daha açılmamış bile. Dün kendilerince lansman yapıp A2 modelini de tanıtmışlar bide koydukları fiyatda akıllara zarar :D

servis olarak da Genpa ile anlaşmışlar ki Genpa uzun zamandır piyasada sönük dü. Benim bildiğim kadarıyla bazı markalar ve KAAN N1 gibi telefonlara servis veriyordu.
Bununla kalmayan EVO bide kendisi Xiaomi Türkiye diye garanrti belgesi bastırıp telefonlara koyarak sanki resmi dist. miş gibi yalan dolanla kandırıyor milleti.

Gözü açlık böyle birşey işte; hadi bunları geçtim madem resmi dist. oldum diyosun diğer modeller nerde Mi8 nerde Mi8 SE nerde Mi A2 lite nerde?
Milleti kandırmak bukadar kolaymı sanıyorsunuz siz ya. Neyseki biz (kendimi saymıyorum) bilinçli kullanıcılar varda konu hakkında bilgisi olmayan insanlara yardım etmeyi sevdiğimiz için insanlara bilgilendirme yapıyoruz.

Heleki şu internet ve basın yayın organlarının yaptığı haberlere de hastayım. Yahu işin aslı astarı yok gidiyosun lansman diye orda haber yapıyosun bide diyosun ki resmi geldi o oldu bu oldu. Nerde habercilik etikleri? Firmadan kaç para aldınız da bu şekilde resmi yalanını söyleyebiliyorsunuz?
Ayıptır fırsatçılıktır her şeyden ötesi bence resmi dolandırıcılıktır.

kendinizi resmi olarak tanıtıp insanları kandıracaksınız buda yanınıza kalacak ne güzel valla

çok fena çok
yazıklar olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu görsele bayıldım yalnız:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ŞAYOMİ he ahahahahahahah cahil cühelalar yaaaa

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
Korkum şu ki daha önce de Meizu ilk piyasaya girdiğinde çok büyük bir beklenti vardı fakat teknik kısımda yaşadığı problemler sonrası büyük bir zarar ve hüsran ile sonuçlanmıştı

Üst Alt