Haber Evofone ve Xiaomi ortaklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xiaomi diğer bir çok ülkede yaptığı gibi sektör içerisinde olan bir şirketi dağıtıcı olarak seçerek ülkedeki faaliyetlerine başlıyor. Ülkemizde de Evofone ile anlaşan Xiaomi ürünlerinin getirilmesi, dağıtımı, store işletimi, garanti hizmetinin verileceği şirket gibi konularda, bütün aşamaları kontrol ederek ve Xiaomi standartlarında olmasını sağlayarak Evofone ile bir ortaklık yapmış bulunmakta. Önceden Nvidia, Lenovo gibi firmaların Türkiye pazarındaki bu konumlara gelmesinde katkıda olan şuan Evofone'da genel müdür yardımcılığı yapan Onur Çon, resmi olarak Xiaomi ürünlerini kendileri satacağını, gerçekleşen süreçleri ve yapılan firma dağıtım anlaşmaları gibi konulara değinerek derslerine iyi çalıştıklarını gösteren bir sunum ve Xiaomi Mi A2 model tanıtımı yaptılar. Gelecek süreçte eylül ekim aylarında Xiaomi'nin de resmi olarak bir lansman yapması bekleniyor, operatör kanalları ile de anlaşmak isteyen Xiaomi ürünlerini daha yaygın ve ulaşılabilir şekilde olmasını istiyor. Xiaomi Türkiye etiketi ve Evofone etiketi ile satılacak cihazların garanti şirketi ise Genpa olarak seçilmiş bulunmakta. Görünen izlenimlere bakılacak olursa, Evo bt ile adından kullanıcı şikayetleri ile söz edilen bir şirket ciddi bir değişim altına girerek üstlerine yüklenen sorumluluğun bilincinde gibi görünüyor, tabi bunda Xiaomi'nin her aşamayı kontrol eden sıkı yönetim anlayışının da etkisi yatsınamaz düzeyde. Önümüzdeki süreçte umarız firma üzerindeki kötü lekeleri atarak Xiaomi'nin marka algısına yakışır bir şekilde duruş sergiler.

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
evobtnin nerdeyse daha sitesi açılmamış bu sorumluluğu nasıl kaldırıcak emin değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt