Yardım Evofone garantiye telefon nasıl yollayabilirim?

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar evofone garantim var eğer yollayan veya bilgili birisi var ise yardım edebilir mi?

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
sağlam tel bozuk gelebilir bozuksa daha da bozuk da gelebilir bu bir uyarıdır

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chnyldz03 alt üstü ya yetkili hesap ile açıp sp flash ile rom atacak veya edl mode ile sp flash tool ile rom atacak yapabilirler mi sizce?

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
chnyldz03 alt üstü ya yetkili hesap ile açıp sp flash ile rom atacak veya edl mode ile sp flash tool ile rom atacak yapabilirler mi sizce?
Bu konuda forumda baya bilgili arkadaşlar var. Ücreti mukabilinde sana yardımcı olabilirler. Rom için telefonun servise gideceğinide ilk kez duyuyorum.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Gerekli bilgiler sitesinde yazıyor oradan ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Zagor123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Arkadaşlar evofone garantim var eğer yollayan veya bilgili birisi var ise yardım edebilir mi?
Ben daha önce yolladım evefone kilidi açılmış telefona para istiyorlar denildi ama herhangi bir ücret talep edilmedi. Yanlız benim telefonuma garip birşeyler olmuştu rom yuklenemiyordu, bende sonunda gönderdim onlarda direkt anakart değiştirmişler. Herhangi bir sıkıntı yok telefon gönderdiğim gibi geldi ki telefonu teslim aldıkları gün telefonun her açıdan fotosunu çekip sisteme eklemişlerdi, garanti olsun diye ben kendimde ayrıca çekmiştim. Yorumları okuyunca çok endişelenmiştim ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım 10 gün sürmeden de gönderdiler. Benim ki şans mı bilmem ama adamlar benim telefonumla ilgilendiler işlerini gerektiği gibi yaptılar haklarını yiyemem.
Servise gönderilme işi biraz saçma müşteri hizmetlerini arıyorsun sana bir kargonun anlaşma kodunu veriyorlar (ups idi sanırım) arıyorsun gelip alıyorlar. Sen kutusunun içerisine A4 kağıdına telefonun sorunlarını yazıp kargoluyorsun. Zaten ellerine ulaşınca sisteme giriyorlar, sonra sms ile telefonun durumunu takip edebileceğin bir link atıyorlar. Ben geç geldiğini düşünerekten arayıp almıştım. Sonra takip ediyorsun işte ben bu şekilde yapmıştım.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Ben daha önce yolladım evefone kilidi açılmış telefona para istiyorlar denildi ama herhangi bir ücret talep edilmedi. Yanlız benim telefonuma garip birşeyler olmuştu rom yuklenemiyordu, bende sonunda gönderdim onlarda direkt anakart değiştirmişler. Herhangi bir sıkıntı yok telefon gönderdiğim gibi geldi ki telefonu teslim aldıkları gün telefonun her açıdan fotosunu çekip sisteme eklemişlerdi, garanti olsun diye ben kendimde ayrıca çekmiştim. Yorumları okuyunca çok endişelenmiştim ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım 10 gün sürmeden de gönderdiler. Benim ki şans mı bilmem ama adamlar benim telefonumla ilgilendiler işlerini gerektiği gibi yaptılar haklarını yiyemem.
Servise gönderilme işi biraz saçma müşteri hizmetlerini arıyorsun sana bir kargonun anlaşma kodunu veriyorlar (ups idi sanırım) arıyorsun gelip alıyorlar. Sen kutusunun içerisine A4 kağıdına telefonun sorunlarını yazıp kargoluyorsun. Zaten ellerine ulaşınca sisteme giriyorlar, sonra sms ile telefonun durumunu takip edebileceğin bir link atıyorlar. Ben geç geldiğini düşünerekten arayıp almıştım. Sonra takip ediyorsun işte ben bu şekilde yapmıştım.
çok teşekkkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Zagor123 Nasıl takip edeceğim mesaj mı atacaklar yoksa bir siteden ne yaptıklarını görebiliyor muyum?

Oyla:

Zagor123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Size mesaj atıyorlar takip etmeniz için bir link. Eğer ki 3 4 gün oldu gelmediyse müşteri hizmetlerini arayın cihazım ulaştı mı diye sorun takip linkini isteyin göndereceklerdir.

Oyla:
Üst Alt