Ben daha önce yolladım evefone kilidi açılmış telefona para istiyorlar denildi ama herhangi bir ücret talep edilmedi. Yanlız benim telefonuma garip birşeyler olmuştu rom yuklenemiyordu, bende sonunda gönderdim onlarda direkt anakart değiştirmişler. Herhangi bir sıkıntı yok telefon gönderdiğim gibi geldi ki telefonu teslim aldıkları gün telefonun her açıdan fotosunu çekip sisteme eklemişlerdi, garanti olsun diye ben kendimde ayrıca çekmiştim. Yorumları okuyunca çok endişelenmiştim ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım 10 gün sürmeden de gönderdiler. Benim ki şans mı bilmem ama adamlar benim telefonumla ilgilendiler işlerini gerektiği gibi yaptılar haklarını yiyemem.
Servise gönderilme işi biraz saçma müşteri hizmetlerini arıyorsun sana bir kargonun anlaşma kodunu veriyorlar (ups idi sanırım) arıyorsun gelip alıyorlar. Sen kutusunun içerisine A4 kağıdına telefonun sorunlarını yazıp kargoluyorsun. Zaten ellerine ulaşınca sisteme giriyorlar, sonra sms ile telefonun durumunu takip edebileceğin bir link atıyorlar. Ben geç geldiğini düşünerekten arayıp almıştım. Sonra takip ediyorsun işte ben bu şekilde yapmıştım.