- Adım
- Erzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 0
Allah'ına kurban seninHocam kaynak belirterek kullanın, güle güle kullanın.. Kullandığınız fix i ben yazdım.
Şans eseri bulmadınız, xiaomi.eu üzerinden pm ile benden düzenleyip paylaşmamı istediniz. Bizzat ben düzenleyip paylaştım. Kaynak belirterek kullanın, güle güle kullanın..
merhaba birtane de mi9t için paylaşabilirmisin?Hocam kaynak belirterek kullanın, güle güle kullanın.. Kullandığınız fix i ben yazdım.
Şans eseri bulmadınız, xiaomi.eu üzerinden pm ile benden düzenleyip paylaşmamı istediniz. Bizzat ben düzenleyip paylaştım. Kaynak belirterek kullanın, güle güle kullanın..
Bu filigranı yükledim dalwinkcache falanda yaptim fakat cameranın adı "5" olarak değişti bildigin 5 yazıyorŞans eseri ugraşırken filigranıda hallettim. Nescafe656 konu için sağolun hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba bu işlemi yaptım ancak ses kademesi 15 e düştü. Eski haline döndürmemizin bir yolu var mıdır acaba? yardımcı olursanız sevinirim...Konu Codered hocama aittir.
Hemen hemene hepimizin şikayetçi olduğu konu Eu tabanlı bir rom yüklediğimizde telefonumuzun Redmi Logosu açılması ve Ayarlarda K20 Pro görünmesiydi. Gezinirken bir fix gördüm. İçinden gereksiz gördüğüm dosyaları sildim. Tarafımdan denenmiştir. Kullandığım rom eu tabanlı Mi-Room 9.12.12 .Yapılacak işlem çok basit. Linkte verdiğim fix dosyasını twrp,orangefox ne kullanıyorsanız telefona atıp Recovery (TWRP ya da Orange Fox) moduna alıp yüklemek. Yükleme bittikten sonra Dalvik Art Cache ve Cache wipe yaparsanız sorunsuz ve temiz bir fixleme olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu Tabanlı romu 9 T Pro ya çevirici :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir