Denemedim .Mi-Room Miui 10.3.17 Android 9 için uyumlu mudur?
Hocam senin maşallah her şey problem çıkarıyorhocam dediğiniz işlemleri yaptım telefonu yeniden başlattım açılış ekranında redmi yerine mi yazısı çıkıyor da ayarlarda baktığım zaman hala k20 pro yazıyor
Valla anlamadım bende neyse o kadar önemli değil herhaldeHocam senin maşallah her şey problem çıkarıyor
Hocam android 10 sürümüyle uyumlu sanırımhocam dediğiniz işlemleri yaptım telefonu yeniden başlattım açılış ekranında redmi yerine mi yazısı çıkıyor da ayarlarda baktığım zaman hala k20 pro yazıyor
Anladım redmi yazsın önemli değilHocam android 10 sürümüyle uyumlu sanırım
sed -i 's/ro.config.media_vol_steps=30/ro.config.media_vol_steps=15/g' /system/build.prop;
Nasıl yani şimdi ben yükledim ses 30 dan 15 e düşmesi ne demek oluyor halk dilindeEU Stabil 11.0.4 Romda denendi kamera filigranı hariç çalışıyor. Fotoğraflarda Hâlâ K20 Pro yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kodlara bir göz atayım dedim. Dosyada müzik sesi kademesini 30dan 15e düşüren bir kod var yükleyen arkadaşların bilgisine. Seste azalmaya sebep olmaz ancak ses şiddeti kademesi 15e düşüyor.
Kod:sed -i 's/ro.config.media_vol_steps=30/ro.config.media_vol_steps=15/g' /system/build.prop;