Eu rom nasıl Güncellenir

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Öyle bir şey yok hocam.
şimdi kontrol ettim emin olmak için twrp girip ayarlar içine girip miui ota seçeneği var onu aktif ederseniz otadan sıkıntısız güncelleme alacağınızı umuyorum

MiuiPro 7.9.7 Mi5s

b_kenshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Ustalar eu rom nereden bulabilirim saygılar

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sion

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi8 ExEd
Konular
5
Eu romu telefonun Güncelleyici kısmında güncelleyebilir miyim?
OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor?

Bir gün çok fena patlayacam bu sabırsızlığım yüzünden yazdım cevap beklemeden güncelleyiciden indirdiğim zip dosyasını gösterdim. TWRP açtı kendi otomatik olarak yüklüyor şu anda bu sefer patlamadık dur bakalım ne zaman patlayacaz

Son düzenleme:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir gün çok fena patlayacam bu sabırsızlığım yüzünden yazdım cevap beklemeden güncelleyiciden indirdiğim zip dosyasını gösterdim. TWRP açtı kendi otomatik olarak yüklüyor şu anda bu sefer patlamadık dur bakalım ne zaman patlayacaz
Hocam sıkıntı çıktı mı ben de böyle yapacağım eğer sorun olduysa bilgilendirir misiniz ?

Sion

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi8 ExEd
Konular
5
Hocam sıkıntı çıktı mı ben de böyle yapacağım eğer sorun olduysa bilgilendirir misiniz ?

Önceden EU rom yüklüyse yani telefonda TWRP varsa atın telefonun içine zipli romu gösterin güncelleyiciden yükler kendisi. bende bir sıkıntı çıkmadı.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Android sürümleri farklı değilse sıfırdan kurmaya gerek yok ama bazen bug olabiliyor sıfırlamak zorunda kalabilirsin. Romdan memnunsan bırak bir kaç hafta dursun sonra sıfırdan kur

Üst Alt