- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
custom romlar genelde şarj için daha iyidir ama miu dersen eutelefon xiaomi mi5s
Sent from my MI 5s using Tapatalk
custom romlar genelde şarj için daha iyidir ama miu dersen eutelefon xiaomi mi5s
Sent from my MI 5s using Tapatalk
twrp menüsünde hatırladığım kadarıyla ayarlar da ota güncelleme ile ilgili bi seçenek olacaktı onun tikini işaretleyip tekrar denermisiniz
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
şimdi kontrol ettim emin olmak için twrp girip ayarlar içine girip miui ota seçeneği var onu aktif ederseniz otadan sıkıntısız güncelleme alacağınızı umuyorumÖyle bir şey yok hocam.
Xiaomi.euUstalar eu rom nereden bulabilirim saygılar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeşekkürlerXiaomi.eu
Eu romu telefonun Güncelleyici kısmında güncelleyebilir miyim?
OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor?
Hocam sıkıntı çıktı mı ben de böyle yapacağım eğer sorun olduysa bilgilendirir misiniz ?Eu romu telefonun Güncelleyici kısmında güncelleyebilir miyim?
OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir gün çok fena patlayacam bu sabırsızlığım yüzünden yazdım cevap beklemeden güncelleyiciden indirdiğim zip dosyasını gösterdim. TWRP açtı kendi otomatik olarak yüklüyor şu anda bu sefer patlamadık dur bakalım ne zaman patlayacaz
Hocam sıkıntı çıktı mı ben de böyle yapacağım eğer sorun olduysa bilgilendirir misiniz ?